FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CFR CLUJ 0-2

VIDEO Îi bănuieşte de blat! » "Pinalti" îşi acuză jucătorii şi se autodenunţă

Ştefan e recunoscut drept unui dintre
Ştefan e recunoscut drept unui dintre "părinţii" fostei Cooperative

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 00:53

Ştefan spune că mai mulţi fotbalişti nemţeni au jucat suspect de slab sîmbătă seara.

Preşedintele de onoare al moldovenilor aruncă bomba! Gheorghe Ştefan consideră că unii dintre elevii lui Costel Enache au "trîntit" partida cu CFR Cluj, chiar dacă spune că momentan îi lipsesc dovezile în acest sens: "Sînt dezamăgit de cîţiva dintre jucători, dar nu pot să dau nume, întrucît nu am dovezi că ar fi lăsat-o mai moale în mod intenţionat! Pe unii n-o să-i mai vedeţi de la toamnă la Ceahlăul".

VIDEO: Vezi aici rezumatul meciului!

Cel poreclit " Pinalti" îi bănuieşte pe agenţii fotbaliştilor că ar fi pus la cale totul. "Unii impresari pot convinge jucătorii să tragă într-o anumită direcţie. Cred şi eu că există o mafie a pariurilor. Acum 10-15 ani, mi s-a propus şi mie să trîntesc anumite jocuri din Intertoto", a dezvăluit Ştefan la sport.ro.

"Nici prin gînd nu-mi poate trece că cineva ar fi putut vinde acest meci. Am încredere totală în băieţii mei" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
albusibiu
albusibiu  •  30 Aprilie 2012, 16:13
Postat de boby18b pe 30 Aprilie 2012, 12:30

eu in locul tau nici nu as mai comenta, dupa meciurile gen cel cu Otelu cand zidul dispare la sutul lui Muresan si lista poate continua. Eu sunt din Piatra Neamt dar sincer iti spun, eram aproape sigur ca va bate Clujul, nu pentru ca ar fi mult mai valoroasa (Ceahlaul a batut Rapidul in Giulesti returul asta iar pe Steaua in tur la Piatra Neamt) iar culmea, cu Dinamo (echipa pe care nu a mai "reusit" sa o invinga de ani buni) si cu CFR (pe care la fel, nu au "putut" sa o invinga nici un meci daca nu ma insel de cand a revenit CFR-ul in Liga1) joaca cum joaca, si nu imi spune tu ca e voloarea (dinte Rapid/Steaua si Dinamo/CFR) de vina ca te amagesti singur

Bobita, ai jucat vreodata fotbal? Ai stat in zid, sau in poarta, in spatele unui zid, sa vezi cam ce se intampla pe-acolo? Haide, spune-ne Bubico, povesteste-ne cum tragi tu cu 122 km/h (ca atat a avut sutul lui Muresan - verificabil video) printr-un spatiu de jumatate de metru. Sunt sigur ca a fost blat, mai ales cand a dat Golubovici catre poarta sau la ce presiune a fost in final in careul CFR-ului. Ca sibian, nu pot decat sa sper ca Ceahlaul mai serveste un blat si maine cu Vointa. :)

castaway
castaway  •  30 Aprilie 2012, 13:27

Blatistul din partea Ceahlaului a fost cel ce tunde gazonul ! La tv nu sa vazut prea bine ,dar in fata lui Sougou era un culoar cu iarba tunsa scurt ,in timp ce alaturi, Cazan,daca bine imi amintesc,se impleticea in iarba pana la genunchi. I-am dat o idee domnului Stefan,sa stie unde sa caute vinovatul.

calinbucuresti
calinbucuresti  •  30 Aprilie 2012, 13:10
Postat de valah.redandblue pe 30 Aprilie 2012, 10:55

Ca CefuRa face blaturi o știu și copiii din clasa Ia, doar o parte din minoritatea maghiara crede contrariul. Cine nu știe ca ofițerul de securitate Gușatul cu Epoleți se ocupa de astfel de lucruri? Ce poți sa te aștepți de la un club care in timpul ocupației Hortyiste a plecat sa evolueze în campionatul Ungariei în timp ce romanii erau exterminați de fasciștii maghiari? De ce nu au plecat și alte cluburi romanești sa evolueze în acele vremuri în Ungaria sa joace fotbal cu cei care exterminau romani? Doar aceasta mizerie de club a jucat ani de zile fotbal cu asasinii de romani. Toată presa sportiva europeana au pus eticheta adevărată : THE BLATISTII !

Amaratule, observ ca o tii una si buna cu "the blatistii". Tu, de fapt, nu ai inteles nimic din acel articol. Dar de fapt, nici nu ma mir, avand doar cunostinte sumare de limba romana, respectiv deloc, in ceea ce priveste limba engleza. Presa straina cita, in articolul respectiv, presa de la Bucuresti (Gazeta Sp), care era si atunci, ca si acum, inspaimantata de faptul ca un nou titlu de campioana (al cincilea consecutiv, in 2012), sta departe de Capitala, in general, si de Ghencea, in particular. Adica de Steaua, spun "specialistii", care chipurile "vinde" cel mai bine. Vinde cel mai bine la prosti, la cei cu degetul in gura care asteapta sa se infaptuiasca min

Vezi toate comentariile (38)
Comentează