FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Ilie Năstase, pe aceeași baricadă cu Hagi » Intervenție nemiloasă la GSP Live: „E un sistem idiot, chiar nu înțeleg!”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 11:52

Fostul mare tenisman Ilie Năstase, 73 de ani, primul număr 1 mondial din istoria ATP și un mare pasionat al fotbalului, a criticat în această dimineață sistemul competițional din Liga 1. 

„E un sistem idiot, nu-mi place actualul sistem competițional, ar trebui ca LPF să-l schimbe urgent. Sunt foarte  puține țări civilizate care au adoptat asta.

De ce Spania, Franța, Anglia sau Italia nu au așa ceva? Ce facem, ne batem joc de oamenii care câștigă puncte cinstite pe teren? Chiar nu înțeleg”, a spus Ilie Năstase, la GSP Live.

Actuala configurație a sistemului competițional din Liga 1 se află deja la al patrulea sezon de la implementare, primind păreri pro și contra din partea oamenilor de fotbal din România. Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a fost cel mai virulent de-a lungul timpului, criticând înjumătățirea punctelor de la finalul sezonului regulat. 

Vezi și: FCSB // VIDEO Dumitru Dragomir face o afirmație surprinzătoare despre stelistul Lucian Filip: „E cel mai bun din țară pe acel post!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
adriann_
adriann_  •  15 Februarie 2019, 13:50

De cand s-a introdus sistemul asta ciobanul n-a mai putut *** nici un titlu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  15 Februarie 2019, 11:14

Vb tampenii...la ce balturi si mizerii sa fac in fotbalul romanesc asta este cel mai bun sistem anti hotie. Ce sistem mai corect poti gasii decat sa ai adversarii directi fata in fata . E mult mai greu sa cumperi jucatorii adversi nea Jiji asa :))) Pai noi ne comparam cu Spania Franta si Anglia? Noi suntem niste blatisti ordinari si asa au grija arbitrii sa mai rotunjeasca.

petre47
petre47  •  15 Februarie 2019, 09:09

Cel mai corect lucru ar fi ca, dupa prima parte, sa se plece de la un clasament intre primele 6 (adica in baza jocurilor directe), respectiv intre ultimele 8.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează