FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - VOINŢA 3-0

VIDEO IliSHOWski » Dubla lui Ilijoski şi golul lui Machado au trimis Sibiul cu un picior în B

Viveiros îl felicită pe Ilijoski // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)
Viveiros îl felicită pe Ilijoski // Foto: Bogdan Bălaş (Braşov)

Articol de - Publicat sambata, 05 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 05 mai 2012 10:50

"Stegarii" au scăpat aproape definitiv de grijile retrogradării, după "dubla" de senzaţie a macedoneanului Ilijoski. În schimb, Sibiul pare condamnat să se întoarcă în "B". VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!

Braşovenii au simţit înaintea partidei o adiere a aerului de dimineaţă, caracteristic matineului, şi au intrat pe teren hotărîţi să mai diminueze din emoţiile retrogradării. După o ratare mare (6), Ilijoski nu a mai stat pe gînduri şi l-a mitraliat pe portarul Miron, de două ori în primele 20 de minute. Macedoneanul a deschis scorul cu un şut sec, lîngă bară (12), şi tot el a majorat avantajul după o pasă inspirată a lui Distefano, de care a profitat printr-un şut perfect în vinclu (20).

Cele două goluri au avut un efect devastator asupra sibienilor, care nu s-au regăsit, şi tot elevii lui Ionuţ Badea au dominat, acelaşi Ilijoski avînd ocazia să realizeze hat-trick-ul la o pătrundere în adîncime (43).

Pelici a schimbat la pauză şi l-a aruncat pe Cigan în luptă, iar acesta a consemnat prima ocazie a Voinţei, cu un şut în bară, din afara careului (56). Bunea a ratat şi el (67), cu capul, din 6 metri, şi aşa s-a irosit a doua şi ultima ocazie a alb-verzilor. În prelungiri, Machado a înfipt definitiv pumnalul în adversar, 3-0, iar Voinţa a bifat, astfel, a şaptea partidă fără gol marcat în deplasare!

"Dacă batem etapa viitoare şi la Mioveni, chiar că puteam spune că am scăpat de retrogradare" (Cristian Ionescu, fundaş FC Braşov)

"Victorie imensă, nu am mare lucru să le reproşez elevilor mei. Adversarul n-a jucat strălucit, iar rezultatul e absolut firesc" (Ionuţ Badea, antrenor FC Braşov)

"Ilijoski are un extraordinar simţ al porţii. Putea înscrie chiar mai mult. La Majernik şi la Hagnagy, care au greşit grav etapa trecută la Cluj, voi mai apela în viitor dacă voi considera necesar" (Ionuţ Badea, antrenor FC Braşov)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  08 Mai 2012, 15:45

din pacate sibiul e deja in B, chiar daca nu matematic, nu le pasa de numei de la sibiu de echipa, e o echipa nesustinuta, a nimanui, si nu ai cum sa te lupti cu greul cand tu nu ai nici un sprijin, e ca si cum ai lupta cu morile de vant....in zadar. asa si cu sibiul :| imi pare rau de ei :(

lupul46
lupul46  •  07 Mai 2012, 21:08

V-a frecat grija de Petrolul pe care ati vazut-o in B cu stadion cu tot si hooooop sarmaua...poftiti in inexistenta!

claudiu_vsb
claudiu_vsb  •  06 Mai 2012, 15:34

vointa nu cade in "B" ci se desfiinteaza!era apropae desfiintata si inainte de baraj asa ca de aici incolo poftiti la teatru :) ca fotbal nu o sa mai fie la sibiu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează