FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Imagini greu de privit! Eric a dezvăluit de ce a ieșit din echipa lui Hagi: „De asta nu joc de 3 luni”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 22:04

Eric de Oliveira Pereira (33 de ani) a început bine sezonul, dar a dispărut din lotul Viitorului din cauza unei accidentări. 

Până acum s-a crezut că greutatea brazilianului nu e cea optimă și de aceea Gică Hagi nu-l mai folosește, însă motivul pare să fie cu totul altul. 

Mijlocașul Viitorului a postat pe contul său de Facebook un clip explicit prin care a ținut să arate ce probleme are de fapt.

„De asta nu joc de 3 luni. Tot cu injecție, fizioterapie, nerăbdare, nervi, încercând să revin. Ligament colateral intern rupt parțial, fără să fiu nevoit să mă operez. Acum știți de ce nu am mai jucat. În curând voi reveni și o să fiu cel mai bun iar… punct”, a scris Eric de Oliveira. 

Eric l-a egalat pe Wesley (fost la Vaslui) în topul celor mai buni marcatori străini din istoria campionatului românesc, ambii având câte 64 de goluri.

De asta nu joc,3 luni tot cu injectie,fizioterapie,nerabdare,nervi,incercand sa revin !! Ligament Colateral intern rupt partial,fara sa fiu nevoit sa ma operez! Acum stiti dc nu am mai jucat. In curand voi revin si o sa fiu cel mai bun iar...punct.

Publicată de Eric de Oliveira Pereira pe Luni, 11 noiembrie 2019

5 goluriîn 5 meciuri a reușit Eric în primele etape ale acestui sezon pentru Viitorul

Vezi și:

Narcis Răducan dă cărțile pe față! Ce i-a transmis Becali când a plecat de la FCSB: „Anormalul a devenit normal în România”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rockyus
rockyus  •  12 Noiembrie 2019, 09:33

Multa sanatate Eric!

sasesase
sasesase  •  12 Noiembrie 2019, 00:01
Postat de vishnu pe 11 Noiembrie 2019, 22:41

Sanatate multa Eric! In curand vine si Ianis sa o puneti de-o pamporea.

Danseaza si Craciunescu?

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  11 Noiembrie 2019, 22:52

Pacat. Un mare jucator, care a demonstrat ca este mai bun decat multi romani. Multa sanatate ,Eric!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează