LIGA 1  ·  DINAMO

VIDEO Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

Cornel Dinu a folosit cuvinte de nereprodus
Cornel Dinu a folosit cuvinte de nereprodus

Joi, 21 Mai, 22:14

Cornel Dinu (71 de ani) apare într-o filmare în care folosește un limbaj grosolan la adresa lui Gigi Mulțescu, Ioan Andone și Dumitru Moraru. 

Într-un clip aparent recent, după referința făcută la adresa investitorilor pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni. Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, „Mister” a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus. 

Cornel Dinu, derapaj la adresa foștilor dinamoviști

„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”, au fost cuvintele rostite de Cornel Dinu într-un clip devenit viral după ce a fost publicat pe o pagină de facebook care se dă drept Ilie Dumitrescu.

Dumitru Moraru, făcut să plângă de Cornel Dinu

Țețe Moraru (63 de ani), căpitanul lui Dinamo din anii '80, una dintre persoanele insultate de Dinu, a răspuns vehement în urmă cu o lună, după dezvăluirile făcute de „Procuror” în legătură cu performanța dinamoviștilor în cupele europene.

„Îmi dau lacrimile în fața laptopului. În luna mai fac 64 de ani, dar aproape că plâng ca un copil. Tremur tot. Soția mea nici nu a avut puterea să citească așa ceva. L-am iubit toți pe nea Cornel, dar îmbătrânește... stiți vorba aia. Eu eram căpitanul acelei echipe și nu permit nimănui să își bată joc de munca generației mele. Adică, pe noi ne-a făcut mari fotbaliști Securitatea?

Noi am fost niște blatiști? Niciodată! Am avut o superechipă atunci, iar la Minsk am făcut cel mai bun meci al meu din cupele europene. Cine era nebun să ia banii și să fie curățat de KGB? Voi credeți că se puteau face asemenea lucruri în fosta URSS? Cu Hamburg am sărit din bară în bară. Păi, dacă noi blătuiam meciul ăla, atunci de ce nemții au atacat în valuri ca să ne bată”, a declarat atunci Moraru, potrivit Prosport.

Citește și alte știri despre Dinamo:Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (107)

Bogdan Cretu  •  23 Mai 2020, 15:32

Colonele , ori erai beat ori ti s-au prajit neuronii atunci cand ai batut campii. dinu cornel ar trbui sa ai grija ce vorbesti pentru ca cei ce te-au tinut in brate au murit sau sunt pe duca ( ma refer la iliescu ). Tu esti un mos basinos care are impresia ca fotbalist mai bun ca tine nu a existat, ceea ce e complet eronat . Ca fotbalist ai fost mare pentru ca ai fost la Dinamo si aveai pile tari de tot . Ca antrenor nimeni cu acte . Deci concluzia : ZERO BARAT!

erteb65ryrtyhnru6  •  23 Mai 2020, 11:45

Dubiosi sunt pentru mine indivizii care incearca sa judece spusele unui om beat si citind mai jos cateva comentarii, am aflat unde erau usile de biserica ale Romaniei :/

erteb65ryrtyhnru6  •  23 Mai 2020, 11:43
Postat de tiberiu33 pe 22 Mai 2020, 10:28

Ceea ce nu stii ...la acel cuplaj memorabil ...dinamo-sportul 1-2 si rapid -steaua ..a fost o bataie intre cei 2 ( DInu si Tete ) ...de atunci cei 2 nu se inghit ...ca fotbalisti jos palaria ...ca oameni ..*** si țețe si dinu ...Dinu este cea mai mare jigodie in viață .. Multi nu stiti cum se purta cand era antrenor ...un jucator nu avea cum sa vorbeasca direct cu el ...doar prin secund ....inca o dovada este cartea lui Dinu in care arunca cu noroi in toata lumea ...

Pentru un talpanist, asa cum pretinzi tu pe aici, cunosti cam multe despre Dinamo.

Vezi toate comentariile (107 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1