FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 2-0

VIDEO Încă un Pirlo! :) Astra a cîştigat duelul cu Pandurii, 2-0. Alexandru Măţel a bifat o super-reuşită

Mățel (dreapta, în duel cu Nicoară) a marcat aseară al doilea său gol în actuala stagiune a Ligii 1 // Foto: Mediafax
Mățel (dreapta, în duel cu Nicoară) a marcat aseară al doilea său gol în actuala stagiune a Ligii 1 // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 martie 2014 11:32

Giurgiuvenii au deblocat jocul graţie unei execuţii superbe a lui Măţel. Iorga a pus bomboana pe coliva gorjenilor, după o acţiune personală în flanc.

Care-i drama unui derby? Să se joace în aceeaşi etapă cu alt derby. Aşa s-a întîmplat cu Astra - Pandurii, disputat în aceeaşi rundă cu CFR - Steaua.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La umbra duelului dintre Miriuţă şi Reghe, partida de la Giurgiu a început vijelios. Takayuki putea deschide scorul încă de la început, dar "cap"-ul său n-a trecut de linia porţii. S-a jucat pe contre. Bud a ratat din "gura" porţii, Buleică a lovit şi el bara! Au dominat oaspeţii, însă Isăilă s-a pus pe jucători şi i-a aruncat în atac. Iorga a tras de la distanţă, Gliwa a scos de sub bară.

Improviaţia lui Pustai, Christou la mijloc, a părut punctul nevralgic al Pandurilor. Takayuki l-a simţit lent pe cipriot, s-a descotorosit de el în repetate rînduri şi aşa s-a întîmplat şi cu un sfert de oră înainte de pauză: a ţîşnit în centru, a lovit mingea din voleu, dar acelaşi portar polonez a fost la post.

Măţel a rupt echilibrul dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, puţin lateral stînga, magistral executată în vinclu, în deja clasicul stil Pirlo: 1-0! Jocul oltenilor s-a rupt total şi Iorga a avansat în partea stîngă ca pe bulevard şi l-a învins pe Gliwa, din postură de 1 la 1.

Şi-a înjurat fanii!
Evoluţia lui Constantin Budescu a fost una modestă în meciul de aseară şi a fost înlocuit de Isăilă după aproximativ o oră de joc. În momentul schimbării, căpitanul giurgiuvenilor a fost apostrofat de puţinii fani aflaţi în tribune, iar mijlocaşul nu a ezitat şi a început să îi înjure într-un mod grosolan pe contestatari, folosind cuvinte dintre cele mai triviale.

"Am avut o săptămînă grea. Ben Youssef şi Yoda s-au accidentat şi a trebuit să schimbăm din mers. Dar ne-a ieşit şi sîntem bucuroşi. Steaua rămîne favorită la titlu" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"Ştiam că au executanţi buni de faze fixe şi am încercat să nu le dăm ocazia să profite de ele, însă Măţel a dat un gol incredibil. Chiar dacă am pierdut, creştem de la meci la meci" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

608728-astra-pandurii-2-0.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
oresund
oresund  •  11 Martie 2014, 10:12

1000 de specatatori în tribune, 5000 pictați. Ăsta da derby :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează