FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PANDURII 0-0

VIDEO Jiu secat » Ciocnirea Olteniei a fost doar pe hîrtie, în teren s-a jucat numai puțin fotbal spre finalul partidei

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2015 00:00

Partida a existat graţie gazdelor, care au irosit ocazii mari în ultimele 20 de minute prin Bawab, Zlatinski şi Băluţă. Mingote a fost la înălţime

Meciul de aseară a semănat unui carneţel proaspăt cumpărat, pe care Edward Iordănescu şi-a notat impresiile meciului. Însă doar pe ultima pagină. Fiindcă restul filelor le-a lăsat goale, pînă în minutul 69 nu s-a jucat nimic!

Click aici pentru VIDEO!

Iar detaliile le-a pus doar în dreptul gazdelor. Căci echipa sa n-a contat de la prolog la epilog. Şi a supravieţuit prin Mingote, două intervenţii excelente. Plus Vasco Fernandes, care a scos o minge de pe linia porţii.

Punct apărat cu greu

De partea cealaltă, CSU a ratat ocazii mari pe final. Bawab, cel mai activ om în prima repriză, cel care a amintit că se joacă fotbal şi înainte de pauză, l-a încercat de două ori în două minute (69, 70) pe portarul portughez. Care a intervenit excelent. Dublat de Vasco, care a respins din faţa porţii şutul lui Zlatinski.

Apoi a intrat, chiar dacă degeaba, Băluţă! Micuţul, mult mai fîşneţ decît inexistentul Bancu, a trimis pe lîngă din faţa porţii. De două ori.
Două şanse care n-au schimbat tabela îmbătrînită la 0-0. Iar Iordănescu junior a plecat fără file scrise de la Craiova, însă cu un punct nesperat şi apărat cu greu.

Evacuaţi din vestiar

Chiar înainte de partidă, cînd fotbaliştii gorjeni aşteptau să iasă la încălzire, un neon din vestiar a început să scoată fum. Jucătorii au părăsit de urgenţă incinta, iar pompierii au intervenit rapid. În tot acest timp, elevii lui Edward Iordănescu au efectuat mişcări de înviorare în curte.

Vine Iliev!

La meciul de ieri a fost prezent şi fostul fundaş al Stelei, Valentin Iliev, 35 ani. Conform DigiSport, stoperul bulgar urma să semneze aseară cu echipa din Bănie. Care suferă în centrul defensivei, unde Kay şi Izvoranu sînt accidentaţi. La trupa lui Emil Săndoi joacă deja doi bulgari, Popov şi Zlatinski, dintre care primul este tot stoper.

" Pandurii, în timp, va demonstra că poate juca şi fotbal. Chiar şi aşa, avem şase meciuri fără înfrîngere în Liga 1. E bun punctul contra Craiovei, e o adversară în lupta pentru play-off"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

"Cred că azi am fost mai buni, vreau să-mi felicit elevii. Am avut nenumărate ocazii de a marca"
Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova

clipboard02

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
valu4ever
valu4ever  •  27 Septembrie 2015, 21:44

vine iliev la azil,asta este csu.cine il mai ia pe iliev,cirtu,sandoi,popov,izvoranu,felix grigore...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Septembrie 2015, 13:40

...echipa este proasta si blatista cu un antrenor neputincios ...patroni de carton si invizibili ...dar tinem cu ea pana la moarte ...chiar daca ne a facut de ras ...

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  27 Septembrie 2015, 13:16

ce ar fi important ar fi o echipa ALTERNATIVA la ce a fost pana acum = ALTERNATIVA OLTENIA CRAIOVA = AOC de ce nu ??? vad echipamentul Pandurilor, in rosu. e mult mai bine decat albastrul tern al Craiovei. Cu siguranta ca OLTENIA CRAIOVA in rosu trecea de BENFICA LISABONA (benfica e denumirea unui cartier la fel ca chelsea) e bine asa echipa unei zone. a uneui teritoriu. nu a universului :)))) repet. Faceti o echipa ALTERNATIVA OLTENIA CRAIOVA sau UNIVERSITATEA OLTENIA CRAIOVA , ALTERNATIVA are 11 litere si merge pentru o echipa de 11 jucatori la fotbal. e nume international. dar si OLTENIA CRAIOVA ar fi un brand pentru ca inseamna locul unde joaca echipa exemple sunt si una e echipa mare de tot in europa unde antreneaza guardiola

Vezi toate comentariile (6)
Comentează