FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

VIDEO L-au luat pe "copilul" lui Diego Maradona! » Vasluiul a transferat un jucător cu o selecţie la naţionala Argentinei

Razzotti vine liber de contract la Vaslui și va semna un acord pe un sezon și jumătate
Razzotti vine liber de contract la Vaslui și va semna un acord pe un sezon și jumătate

Articol de - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 22:55

Galben-verzii şi-au asigurat serviciile mijlocaşului Franco Razzotti, argentinian ce a bifat şi o selecţie la "naţională", cînd selecţioner era Maradona.

Vasluienii s-au axat pe sud-americani în acest mercato, iar după achiziţiile brazilianului Gil Bahia, columbianului Mauricio Cuero şi a argentinianului Matias Abelairas, oficialii clubului moldav au reuşit să transfere încă un jucător din acea zonă a lumii. E vorba despre argentinianul de origine italiană Franco Razzotti, care va ajunge zilele viitoare sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Razzotti se simte cel mai bine în faţa apărării şi a fost adus după ce brazilianul Caue a fugit de la echipă şi a lăsat un loc liber în compartimentul median.

Închizătorul de 29 de ani a fost sub contract toată cariera cu Velez Sarsfield, însă a fost împrumutat de două ori în cele nouă sezoane şi jumătate petrecute la Velez: la Cristal Lima, în Peru, şi la Independiente, în Argentina.

Franco are şi o selecţie în prima reprezentativă a Argentinei, în 2010, într-un amical contra celor de la Costa Rica, scor 3-2. Antrenorul "pumelor" era Diego Armando Maradona, iar "naţionala" a fost alcătuită atunci doar din non-europeni.

0 meciuri a disputat Razzotti în sezonul 2011-2012, din cauza unei accidentări. A revenit în 2012-2013, apoi a fost împrumutat la Independiente

100.000 de euro va fi salariul stagional al lui Razzotti la FC Vaslui, plus bonusuri ce-i pot aduce încă jumătate din această sumă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
t0ni
t0ni  •  22 Februarie 2014, 16:27
Postat de cainerau1953 pe 18 Februarie 2014, 12:34

cel mai bun transfer din liga 1

ramane de vazut, totusi cu riscul de a ma repeta pe aici nu stiu de ce, argentinienii mi-au inspirat todeauna incredere.

psyk3
psyk3  •  20 Februarie 2014, 16:33
Postat de pexibaniaz pe 19 Februarie 2014, 16:37

Ce centrari bune are. Doar ca la Vaslui nu are atacant.

eu nu inteleg dc atata disperare dupa un atacant.. e Temwanjera,jucator tip Piovacari..creaza spatii pentru cei din spate, suteaza bine,are o lovitura buna de cap..e rezistent... e cam "batranel"..dar eu spun ca pentru returul asta.. e de ajuns..

pexibaniaz
pexibaniaz  •  19 Februarie 2014, 16:37

Ce centrari bune are. Doar ca la Vaslui nu are atacant.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează