FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Laurențiu Reghecampf surprinde: "În 2-3 săptămâni o să aveți o surpriză despre marca Steaua" » Ce zice despre Șumudică + mesaj pentru Iohannis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 11:49

Laurențiu Reghecampf a susținut o conferință de presă la baza de pregătire a Stelei de la Domnești. Antrenorul campioanei anunță că Steaua va juca la victorie mâine, cu Dinamo, dar nu a ocolit nici subiectul suspendării lui Șumudică și promite o surpriză cu privire la evaluarea mărcii a celor de la CSA Steaua. 

"Este o nebunie ceea ce se întâmplă cu Ghencea. Acel stadion își pierde din valoare în fiecare zi. Mai stați două săptămâni și veți vedea că acea evaluare nu este adevărată. Așteptați două sau trei săptămâni", a zis Reghecampf. 

...despre meciul cu Dinamo: "E foarte important să nu primim gol mâine. Dacă jucăm la un nivel înalt, sigur nu pierdem. După ultimul meci sunt liniștit, chiar dacă nu am câștigat. Jucătorii își vor reveni și vor juca din ce în ce mai bine". 

...despre accidentați: "Gripa ne-a lovit și pe noi, avem 2-3 jucători accidentați. Din fericire nu foarte grav. Mâine vom alcătui o echipă bună, dar trebuie să avem în vedere și că peste 3 zile jucăm iar în campionat. Dar nu înțelegeți greșit, ne dorim să câștigăm. Nu vreau să dau numele jucătorilor gripați, pentru că nu e foarte grav și și-ar putea reveni". 

...despre Arena Națională: "Sunt foarte dezamăgit că nu jucăm pe Arena Națională. Am fi jucat cu mulți oameni în tribună, pe un gazon foarte bun. E o pată pentru România că naționala merge la Cluj pentru un joc cu Spania. Trebuie să se implice cineva, poate chiar președintele României. E un lucru de interes național. Să dea acoperișul jos, să-l strângă și gata. Și noi, și Dinamo și cei de la FRF ne asumăm riscul. În Germania lucrul ăsta s-ar fi rezolvat foarte repede. S-au jucat multe meciuri pe Arena Națională și nu s-a întâmplat nimic". 

...despre atmosfera de pe Dinamo: "Nu mă tem de atmosferă, chiar dacă ne vom auzi foarte multe lucruri. Încercăm să nu provocăm, dar asta e viața. Dacă meciul era pe Arena Națională, aveam mai mulți fani ca Dinamo deși ei erau gazdele".

...despre suspendarea lui Șumudică: "Îmi pare rău pentru omul Șumudică, chiar dacă e un tip mai acid. Îmi pare rău pentru el ca om, el e un om sincer, un om special. Va trece peste asta și a reveni în formă. El este un antrenor valoros, cu siguranță că Astra va avea mari probleme fără el. E clar că va fi un avantaj fără el pentru toate echipele din play-off".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
vap_andrei
vap_andrei  •  03 Martie 2016, 15:35
Postat de simohayha pe 03 Martie 2016, 13:35

Nu va mai chinuiti sa comentati pe GSP. Puteti s-o faceti oriunde, cu mai multe sanse de exprimare, chiar si in Coreea de Nord. Au inceput sa cenzureze si virgulele, zic că sunt semne de punctuaţie "strâmbe" si o aluzie la Rednic...

Știu. Ce zici tu e corect. Dar gândește-te că înainte să-mi cenzureze mie comentariul, cineva îl citește. *** Comentariul anterior îi era adresat ăluia care pune *** murdară pe comentarii. Îi ziceam de bine. Intenția mea nu era să vadă toată lumea ce-am scris, ci doar *** om care urma să-l șteargă. Deci.. misiune îndeplinită. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

simohayha
simohayha  •  03 Martie 2016, 13:35
Postat de vap_andrei pe 02 Martie 2016, 21:00

***

Nu va mai chinuiti sa comentati pe GSP. Puteti s-o faceti oriunde, cu mai multe sanse de exprimare, chiar si in Coreea de Nord. Au inceput sa cenzureze si virgulele, zic că sunt semne de punctuaţie "strâmbe" si o aluzie la Rednic...

vap_andrei
vap_andrei  •  02 Martie 2016, 21:00
Postat de vap_andrei pe 02 Martie 2016, 19:03

M-am uitat la video. Dragă jurnalistule, când ai auzit tu "În 2-3 săptămâni o să aveți o surpriză despre marca Steaua"? ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close