Comentarii (10)

Mircea Gabriel  •  18 Iulie 2019, 21:50

Nu trebuia sa permita sa se ajunga aici, niciodata! Din pacate i-a distrus cariera. Indiferent daca facea performanta sau nu, isi alesese drumul asta in viata.

blahblahblah111  •  18 Iulie 2019, 17:45

alexa nu ar fi avut oferta nici din liga a3-a daca nu era amantul anei. are 3 retrogradari la activ cu loturi decente. E printre cei mai slabi antrenori din Romania. Dar ana si alexa sunt combinati de cativa ani.

Senin Taragone Tufeanu  •  19 Iulie 2019, 22:22

Eu cred ca am asistat la un scenariu, individa nu mai suporta sa nu fie comentata "ca lumea" in presa de scandal; Dan Alexa nu este masculul care sa nu-i fi mingiiat maxilarul de jos pina la dislocate, daca n_ar fi fost inteles! Ar fi interesant de aflat cu ce s-a ales (?) Cit despre faptul ca nu va fi respectat fiindca a luat o palma de la o femeie, as vrea sa-l vad si eu pe acel fotbalist care ar face-o, daca are sau nu curajul sa mai zica a doua oara ceva referit or la "slabiciunea" lui Dan.

pireusx  •  19 Iulie 2019, 11:48

Nu-i influenteaza cariera in nici un fel! A procedat ca in domn! Ea a procedat ca o femeie geloasa ! Numai ei stiu motivele! Pentr-un transfer ii dadeam si eu o laba! Pentru o mu,ie eram un domn! :)))

adriann_  •  18 Iulie 2019, 18:02

Alexa nu trebuia s-o pocneasca, asta e clar, dar ceva trebuia sa faca. Gen s-o ia pe sus si s-o agate in primul cuier, chestii de-astea. Acum intr-adevar o sa fie greu sa mai intre in vreun vestiar fara sa-si dea jucatorii coate.

Marian Deacu  •  20 Februarie 2020, 07:24

De cand a intrat in fotbalul romanesc ana maria prodan trebuie sa recunoastem ca avem o turnura ascendenta,ea desigur fiind un om de fotbal !!!! Acum vad ca au intrat si alte doamne sau domnisoare ceea ce nu este rau,numai ca ele propun echipelor noastre numai jucatori din ligile a-4-a,a-5-a din alte tari cu traditie si valoare in fotbalul mondial cum ar fi Malta,Luxemburg,Grecia,Cipru etc.Dupa revolutie acesta libertate ne-a adus numai specialisti care s-au transformat in valori,cum ar fi ana prodan,ctp,mm stoica,stanciu,dinu vama gigi becali teja,edy iordanescu,ilie poenaru ,luana rednic etc.Dupa cum se observa toti acestia din urma au fost mari sportivi,mari campioni ceea ce noua ne da o mare speranta pentru viitorul fotbalului nostru !!!

Carmen Tatiana Raphaela  •  21 Iulie 2019, 12:17
Postat de Corina Carp pe 20 Iulie 2019, 11:50

urat e ,maica, Neanderthal man!

Doamna, nu este chestie de aspect fizic aici, madame Prodan a avut atitudine de mahala...numai daca aveau dansii ceva de impartit. Degeaba incearca ei sa schimbe imaginea&scenariul, eu nu sunt nascuta ieri. In fond, fiecare cu viata lui. Dan Alexa este un barbat fin iar madame Prodan...no-comment. Nu cred ca in urma acestui episod va avea de suferit in cariera de antrenor. Stiti de ce? Jucatorii nu sunt orbi, probabil sunt la curent si trebuie sa castige o paine. They dont care about the love affair of their coach!!!

Corina Carp  •  20 Iulie 2019, 11:50

urat e ,maica, Neanderthal man!

Gelu Oanca  •  18 Iulie 2019, 19:17

Nici un jucator nu o sa-l mai respecte ,dupa ce a luat bataie de la o pitipoanca.

ray51  •  18 Iulie 2019, 12:43

Cam-asa-i !

Comentează