FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PANDURII 0-1

VIDEO Le-au stins lumina » Chiajna e retrogradată după eşecul cu Pandurii, 0-1. Gorjenii rămîn pe locul 2

Răduţ a marcat unicul gol al meciului
Răduţ a marcat unicul gol al meciului

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 22:45

Pandurii au arătat maturitate aseară, la Chiajna, iar victoria ce-i aduce pe olteni mai aproape de Europa îi îngroapă pe ilfoveni.

Ce diferenţă între primăvara 2012 şi primăvara 2013 pentru Concordia! Aceleaşi luni, acelaşi număr de zile, doar că Reghecampf a făcut minuni cu ilfovenii, nu doar salvîndu-i de la retrogradare, pe cînd Ilie Stan a privit, etapă de etapă, cum echipa se afundă, după ce-a început anul la mijlocul clasamentului. Şi-a ajuns acum să simtă aerul rece şi neprietenos al diviziei secunde.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

O neatenţie în start de meci, Ibeh a făcut ce-a vrut în careul verzilor, iar Răduţ a fost letal, după care ilfovenii au încercat să repare o partidă şi un retur catastrofale. Fără victorie în 2013, Concordia a atacat, dar numai cîteva şuturi au dat speranţe gazdelor şi fiori Pandurilor ce se pregătesc de premiera cupelor europene. Dar Lazar a fost sigur pe el: şi-n minutul 27, la şutul lui Novac, apoi Purece neputînd să lovească balonul. Şi-n minutul 43, cînd a scos, spectaculos, "bomba" lui Purece.

Execuţiile tînărului Roşu au fost adieri de vînt. Iar golul marcat în prelungiri, de către ilfoveni, a fost anulat, corect, fault în atac. "Demisia, demisia!", s-a strigat pe final la adresa lui Ilie Stan.

16 meciuri consecutive fără victorie a înregistrat Concordia în Liga 1, elevii lui Ilie Stan nu au mai învins de pe 23 noiembrie 2012, 2-1 cu Gloria Bistriţa

"Rămînem în lupta pentru podium, după un meci sărac. Momentan, e doar un vis să termin pe locul 2 cu Pandurii. Arbitrul a făcut exces în a acorda cartonaşe galbene" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

"Consider că sîntem retrogradaţi. Nu pricep cum am ajuns aici, în iarnă ne gîndeam că vom termina sus în clasament" ( Petre Marin, director sportiv Chiajna)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
a.stef
a.stef  •  28 Mai 2013, 15:18
Postat de belamy pe 28 Mai 2013, 13:20

a scos-o fiindca jiji(lava) chiar a crezut ca echipa lui avea valoare....dupa asta a "platit" peste tot(6-0) unde i s-a permis, chiar si femeia de serviciu( sa nu mai aibe surprize).

Cum a platit si pe Molde, Copenhaga, Ajax sau Chelsea? Serios acum, chiar nu mai aveti simtul realitatii? Echipa voastra e la pamant si voi faceti misto de Steaua? Pana una-alta, Steaua a obtinut niste rezultate si pe plan european. La Dinamo e jale de cativa ani de zile. Iar anul asta echipa a fost dezastruoasa. Deveniti penibili cu acuzatiile astea de blat. Mai ales ca de 5 meciuri pierdeti pe linie in duelurile directe cu Steaua

belamy
belamy  •  28 Mai 2013, 13:20
Postat de a.stef pe 28 Mai 2013, 09:43

Satelitul asta al Stelei de care spuneti voi a scos-o pe Steaua din Cupa. In schimb, de 2 ani Dinamo ii da cate 6 puncte Stelei... Mai degraba Dinamo este satelitul Stelei :))

a scos-o fiindca jiji(lava) chiar a crezut ca echipa lui avea valoare....dupa asta a "platit" peste tot(6-0) unde i s-a permis, chiar si femeia de serviciu( sa nu mai aibe surprize).

aius
aius  •  28 Mai 2013, 12:03
Postat de mama.is.here pe 28 Mai 2013, 09:08

Tin sa multumesc public echipei conduse de dl.profesor Cristian Pustai pentru faptul ca a "ucis" un satelit stelist. Speram din tot sufletul ca aceasta echipa de farsori de la periferia Bucurestiului sa se duca dupa Siuletele Branesti!

stai ca vine....Maciucaaaaaaaaaaaaaaaaa......Doamne ce campionat!!! nea miticaaaaaaaaaaa....al draq de bou cu liga ta cu tot!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează