FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

VIDEO Lucian Filip îi răspunde lui Becali, după ce a fost acuzat că s-a dat lovit: „Mi-a părut rău de declarațiile patronului”

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 10:48

Lucian Filip (29 de ani) a revenit în lotul celor de la FCSB după accidentarea suferită în prima manșă a turului III preliminar din Europa League cu Mlada Boleslav, scor 0-0. După joc, Gigi Becali l-a acuzat pe mijlocașul său că s-a dat lovit pentru că urma să se transfere. Mijlocașul i-a răspuns astăzi într-o conferință de presă, deși accidentarea a avut loc în august.

  • FC Voluntari - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„A fost vorba despre un transfer înainte să mă accidentez. A fost greu când m-am accidentat. Sunt sigur că Dumnezeu are pregătit ceva mai bun pentru mine. Chiar dacă era ultimul meci pentru mine înainte de transfer, nu m-am menajat la acea fază și m-am accidentat

Mi-a părut rău de declarațiile patronului, dar am trecut repede peste. Acum îmi doresc să-mi găsesc forma sportivă și să găsesc din nou postul de titular. Dacă voi fi apt sunt sigur că va veni și un transfer”, a declarat Lucian Filip în cadrul unei conferințe de presă.

„Filip s-a dat accidentat la mişto. Clar, păi nu vedem? El vrea să plece, că are ofertă. Ruşii au zis că până pe data de 15 să îi trimitem cartea verde. I-o fi zis impresarul să se dea accidentat. Vezi, un om căruia i-am dat salariul un an jumate s-a dat accidentat. 100% s-a dat accidentat. Nu o să îl pedepsesc, pentru că rezultatul nu a avut de suferit. Mie 0-0 îmi convine. Dar dacă luam gol, îl blocam, nu mai pleca nicăieri” - Gigi Becali, 8 august, la Pro X 

„FC Voluntari e o echipă bună, cu un antrenor bun, dar nu ne mai permitem să facem un rezultat prost. Am pierdut startul pentru că am jucat pe tot felul de stadioane când evoluam acasă”
Lucian Filip, mijlocaș FCSB

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și:

FCSB // Ionuț Vână, fantoma de 800.000 de euro! Cum a dispărut TOTAL supertransferul de la FCSB care-l încântase pe Gigi Becali!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează