FOTBAL  »  Superliga  »  GPS LIVE

VIDEO Marius Niculae, dezvăluire incendiară la GSP LIVE: "Finanțatorul a intrat în vestiar la pauză și a zis «Ăla și ăla nu mai joacă»" Reacția patronului

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 10:38

Marius Niculae, fost atacant la Dinamo și Vaslui, a dezvăluit la GSP LIVE că un finanțator din Liga 1 a intrat în vestiar la pauză și a făcut schimbări.

"În România, a intrat finanțatorul la pauză și a făcut schimbări. Nu s-a întâmplat la Dinamo. Antrenorul nu era în vestiar. A intrat patronul și a zis "Ăla și ălă nu mai joacă". Am câștigat acel meci, am întors rezultatul", a declarat Marius Niculae la emisiunea GSP LIVE.

 

Adrian Porumboiu: "Nu era nevoie să intru in vestiar"

Intrat în direct, Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a recunoscut că a făcut mai multe schimbări la pauză.

"Să intru in vestiar? Nu trebuia să intru in vestiar ca să fac asta. Da, de multe ori am făcut asta. Nu pot spune că nu am făcut. Dacă s-a întâmplat, recunosc. Am făcut multe erori. Mai ales cu Ramon Lopez Caro și cu Augusto Inacio. Nu aveam voie să-l dau afară, mai ales pe Inacio. Dar am fost influențat de cei doi oameni pe care îi aveam pe lângă mine. Pe unul îl știți. L-a salvat Marius Niculae pe pod (n.r. Daniel Stanciu, Detalii AICI)", a declarat Adrian Porumboiu pentru GSP LIVE.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sabaton
sabaton  •  01 Octombrie 2018, 12:02
Postat de Vasiliu Daniel pe 01 Octombrie 2018, 11:26

eu cred ca ar trebui sa pui numele tau=gunoi habar nu ai despre ce vorbesti *** .. ai fi vrut si tu un patron care sa investeasca in fotbal .. a plecat din cauza blaturilor si oamenilor spalati pe creier ca tine ;)

Esti ruda cu Vasiliu Birlic ??

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  01 Octombrie 2018, 11:26
Postat de mariuss72 pe 01 Octombrie 2018, 11:16

Porumb=***...un fel de cioban dar ceva mai megaloman, macar ala a facut bani din fotbal.

eu cred ca ar trebui sa pui numele tau=gunoi habar nu ai despre ce vorbesti *** .. ai fi vrut si tu un patron care sa investeasca in fotbal .. a plecat din cauza blaturilor si oamenilor spalati pe creier ca tine ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  01 Octombrie 2018, 11:21

nu domen .. minciuna .. cum sa se intample asta ? voi sunteti nebuni . doar la steaua se intampla asa ...la steaua e dezastru .. rusinea euopei . pentru ca an de an lupta la titlu.. ca sa fi adevarat .. trebuie sa faci ca otelul , urziceni , cfr .. castigi un campionat cu arbitrii . sifonezi banii si dispari ... asa e normal ... sa faca schimbari patronul ? nhaaa voi sunteti nebuni .. da ce drept are patronul ?!!!!! antrenorul e zeu .. .. ahh de ar disparea becali din fotbal .. sa fim mai bogati .. sa ne intoarcem iar la sumele din 2000 cand un jucator roman daca il vindeai cu 400k era tun ... da care steaua ... ca aia la care ne uitam din`47 nu e steaua .. steaua e o alta echipa .. una infiintata in 2017 .. platita de armata ... ca militarii au prea multe elicoptere tankuri ... si solde mari .. si cum profesorii medicii au salarii mari . cui sa dam banii ? la csa steaua ... e normal ... ce *** la autostrazile noastre cu 8 benzi suspendate .. fotbal ne mai trebuie .. am o idee.. dati afara toti particularii din fotbal .. vreau doar echipe sustinute de stat in liga 1 :)))))si suporteri din astia ca cei din peluza sud .. imi plac astia care cand nu mai primesc banii schimba echipa :))) Acum fara gluma ... singurul lucru minunat este : Samantarii au disparut ..cum au disparut ... hap avem si noi coregrafii(micute ca suntem la inceput .. dar le avem )eu zic ca se merita .. sa renuntam la 500 de samantari .. la cati suporteri are steaua ... ;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează