FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

VIDEO Massimo Pedrazzini îl compătimește pe Lăcătuș și critică gestul lui Predescu: „Îngenunchezi doar în fața lui Dumnezeu”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 14:30

Massimo Pedrazzini, fost antrenor la FCSB în trei rânduri, s-a arătat dezamăgit de incidentele de la meciul dintre Carmen și CSA Steaua, scor 1-0, și spune că Alin Predescu nu trebuia să se pună în genunchi în fața suporterilor. 

Steaua a ratat pentru al doilea an consecutiv promovarea în Liga 3.


„Îmi pare foarte rău pentru Marius Lăcătuș. Știu cât suferă. Mi se pare exasperant ca în Liga 4 să avem atâta presiune. Știu cât ține Lăcătuș la echipă și cât de profesionist e. Mi se pare exagerat cum au reacționat suporterii.

Îmi amintesc că în 2005, după înfrângerea cu Oțelul Galați, când ne-am întors în Ghencea am fost asediați de suporteri. Au venit la 4 dimineața la stadion. Erau la poartă cu jandarmii. Am văzut că jucătorii de la FCSB s-au pus în genunchi în urmă cu câțiva ani.

În momentul în care tu ai dat totul pe teren, nu ai nimic să-ți reproșezi, nu trebuie să te îngenunchezi în fața nimănui, doar în fața lui Dumnezeu. Dacă îngenunchez înseamnă că n-am făcut tot ce a depins de mine. Pot să înțeleg frustrarea suporterilor, dar această manifestare mi se pare exagerată”, a spus Pedrazzini la GSP Live.

vezi și:

VIDEO Massimo Pedrazzini sare la gâtul lui Vasile Geambazi: „A învățat de la Becali să impună jucători la echipa secundă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
2324845837577996
Tudor Stefan Eryk  •  04 Iunie 2019, 17:46

Fara acest club,Romania nu ar fi avut niciodata atatea performante.

1223788054307626
Salomi Rolfi  •  04 Iunie 2019, 14:19

Becali este un venetic, asemenea fanariotilor sau a celor care ne-au jefuit solul, subsolul si cerul la care ne rugam!

rocky2
rocky2  •  04 Iunie 2019, 09:49
Postat de farauminsport pe 03 Iunie 2019, 16:47

Lakatos sufera cand nu intra banii din solda pe card si cand e inchis la popota, in rest e relaxat. Aparitia facturii oribile FC Kaki2017, a UM Ghencea are ca explicatii: 1. incercarea unor ofiterasi lenesi si smenari de a se reconecta la banii din fotbal; 2. disperarea unor antrenori ratati si sarmani de a obtine din nou favoruri de la stat, 3. Ignoranta si neamprostia locuitorilor pesterii preistorice peluza sud, care din cauza razboiului lor cu ciobanul, au abandonat echipa favorita (sustinuta exemplar de ei la meciuri memorabile, ex. cu Ajax si Chelsea) si s-au postat la poarta cazarmii, cerand pomana de la stat fotbal militarizat, adica la fel ca pe timpul URSS!!!!

Eu zic ca facatura oribila au facut Pauker cu generalul spion sovietic Bodnaras cand au infiintat *** csca! Fara acest club comunist, sportul romanesc ar fi fost mai curat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează