FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Massimo Pedrazzini sare la gâtul lui Vasile Geambazi: „A învățat de la Becali să impună jucători la echipa secundă”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 14:01

Massimo Pedrazzini a pregătit-o pe FCSB în trei perioade diferite, dar a fost și șef la centrul de copii și juniori al roș-albaștrilor. Antrenorul a povestit la GSP Live că Vasile Geambazi, nepotul lui Becali, a preluat obiceiurile patronului echipei de a impune jucători în formația secundă a lui FCSB.

„Mie mi s-a spus la FCSB că se dorește altceva. Ei voiau să fim mai ascultători. Adică atunci când conducerea ne spune că anumiți jucători n-au semnat cu un anumit impresar să nu mai joace. Au fost și mesaje trimise pe banca tehnică delegatului, iar acesta se ducea la antrenor să-i arate.

S-a întâmplat acest lucru și eu am zis că nu e normal. Probabil ei au avut un exemplu de ce s-a întâmplat la prima echipă și s-au gândit că e suficient să dai un șut la minge ca să faci ceva. Aceste lucruri se întâmplă pentru că anumite persoane de acolo consideră asta doar ca un business economic. Pentru mine e pasiune și profesionalitate”, a spus Pedrazzini la GSP Live.


Antrenorul a continuat și a spus că pe Becali nu-l interesează sectorul juvenil de la FCSB:
„Pe Gigi Becali nu-l interesează copiii și juniorii. Când am plecat de acolo i-am dat un mesaj lui Gigi și i-am povestit tot ce se întâmplă la centrul de copii și juniori și la sfârșit i-am zis că dacă-l interesează mă poate contacta. Dar nu m-a sunat”.


Pedrazzini (61 de ani) a pregătit FCSB în trei rânduri, din postura de „secund”: 2007, 2009 și 2017.

Citește și:

Gigi Becali atacă CSA Steaua: „Du-te acasă! E penal! Fac plângere” » Mesaj pentru suporteri: „O să ajungeți ca Talpan! Veniți la FCSB”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adriann_
adriann_  •  04 Iunie 2019, 12:15

Massimo e un profesionist autentic, evident ca n-avea ce cauta in *** de la fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează