FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ministrul Sportului, Bogdan Matei, declarații halucinante! I-a luat la mișto pe dinamoviștii care așteaptă un stadion nou: „Îl vor avea când vor juca în Champions League”

Bogdan Matei râde de situația lui Dinamo // Captură TV Telekom Sport
Bogdan Matei râde de situația lui Dinamo // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 15:35

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, a surprins pe toată lumea când a fost întrebat când crede că va merge pe un stadion civilizat la Dinamo?

„În momentul în care va juca în Champions League”,a spus Bogdan Matei răzând.

Apoi ministrul Tineretului și Sportului a continuat să spună că e dinamovist: „Țin cu Dinamo. Nu contează locul din clasament, ci contează că ţin foarte mult de pe vremea când eram copil. Întotdeaua voi spune doar Dinamo”.

 


Bogdan Matei a vorbit și despre stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, care vor trebui să fie gata pentru EURO 2020: „Cele trei stadioane vor fi gata pentru Euro2020, dart încă o dată repet, pentru antrenamente”.

La sfârșitul lunii aprilie, Consiliul General al Municipiului București aproba Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru noul stadion Dinamo, care ar trebui construit pe locul velodromului.

Citește și:

DINAMO - FC VOLUNTARI 0-0 // Dinamo, abandonată de fani! Meciul cu FC Voluntari, cea mai slabă audiență din acest sezon + aproape de un minim istoric

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
geo.b.
geo.b.  •  02 Iunie 2019, 10:13

„În momentul în care va juca în Champions League” Comform logici,inseamna ca FCM Alexandria va juca anul acesta direct in grupele U.C.L . Ce cfr Cluj,nici un cfr.Cfr trebuie sa joace tururi preliminare,nu ca fcteleorman.sa,care va juaca direct in grupe.Deci si in concluzie,fcmpsd Alesandria are intaietate la stadion nou,sa va fie clar. Ne meritam soarta,fratilor,ne meritam soarta.

tinn
tinn  •  01 Iunie 2019, 20:02
Postat de reteleanu pe 01 Iunie 2019, 16:47

n-ati fi castigat nimic, hai sa fim seriosi. implicarea politicului in fotbal e zero. au fost slugile alea ale lui iohannis care i-au facut echipa cu nume germanic (dar pe bolovan oricum nu-l intereseaza fotbalul) intr-un oras care oricum merita o echipa si sprijinul (mai degraba logistic, pe parte de stadion, de care, iarasi, un oras cum e craiova avea nevoie) domnului si doamnei olguta vasilescu (sau manta, scuze) pentru craiova. in rest...zero. se afiseaza toti in tribune (la meciurile importante) si se dau mari rapidisti, dinamovisti...etc

ba bolochetroi, de ce sa-i fi facut echipa, dupa ce chiar el a retras sprijinul pentru Vointa? pai n-o pastrau pe aia, bai profundule? Cat despre numele germanic, e al orasului, de peste 900 de ani. Pe locul unde e satul tau ce era acum 920 de ani?

agentul0007
agentul0007  •  01 Iunie 2019, 19:12

A fost întrebat când se duce el pe stadion si nu când o să aibe dinamo un stadion civilizat. " VIDEO Ministrul Sportului, Bogdan Matei, declarații halucinante! I-a luat la mișto pe dinamoviștii care așteaptă un stadion nou: „Îl vor avea când vor juca în Champions League” Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, a surprins pe toată lumea când a fost întrebat când crede că va merge pe un stadion civilizat la Dinamo?n momentul în care va juca în Champions League”,a spus Bogdan Matei răzând. El poate sa se duca pe stadion peste 10 ani iar stadionul dinamo sa fie facut in urmatorii doi ani

Vezi toate comentariile (33)
Comentează