FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // Mircea Rednic, tranșant: „Mihai Teja nu a învățat un lucru în relația cu Becali!” + Declarații surpriză despre Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 17:10

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, și-a dat cu părerea despre situația actuală de la FCSB și despre varianta lui Marius Șumudică  pe banca roș-albaștrilor. 

 „Când a semnat, (n.r. Mihai Teja) ştia ce îl aşteaptă. Ştie şi antrenorul care va veni. Este greu să lucrezi cu Gigi dacă nu ai rezultate. Dacă ai, atunci sunt sigur că poţi să îţi faci meseria de antrenor. Nimeni nu-ţi cere altceva.

(n.r. Marius Şumudică) E un antrenor foarte bun. Nu ştiu dacă e potrivit la FCSB, dar este un antrenor foarte bun. Sunt sigur că ar putea să lucreze şi cu Gigi.

Mihai Teja a învăţat multe din colaborarea noastră, dar un lucru nu a învăţat. Să îţi faci meseria. Dacă rişti şi pierzi, pierzi pe mâna ta. Nu pierzi pe mâna conducătorului sau a directorului sportiv.

Dacă ți se impune ceva? Atunci nu te duci... Şi eu am avut probleme. Puteam să fiu bine-mersi la Standard. Am luat o echipă care era la retrogradare şi am ajuns pe locul 4 şi ne-am calificat în preliminariile Europa League.

Dar pentru că patronul tot încerca să impună câţiva jucători şi eu nu am fost de acord, m-a sacrificat pe mine. Prefer aşa decât să nu mai ştii dacă e munca ta sau a patronului. Pierzi şi te dă afară, că dacă nu ai rezultate, nu te ţine nimeni şi atunci zici: ce prost am fost. Eu voiam să fac ceva şi m-am luat după patron ...”, a declarat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă, citat de TV Telekom Sport.

 

Citește și:

GSP LIVE // VIDEO Șumudică la FCSB? Doi oameni care îl cunosc bine au dat verdictul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
corectu
corectu  •  15 Mai 2019, 07:41

Cu Teja si fara Sumudica.Fara Budescu si Alibec.

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  14 Mai 2019, 23:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  14 Mai 2019, 22:13
Postat de whiteredarad pe 14 Mai 2019, 19:10

Totusi....ce rezultate are Rednic la Dinamo . ca sa poata da ,el lectii?. Teja stia unde s-a dus, oricum a luat vreo 10000 mii eu/luna, nu ca la Medias, si are FCSB in CV. S-a ales cu ceva...Pentru el e destul, desi toti stiu ca tandemul Becali-MM Stoica este toxic, pentru oricine. Dar Rednic..cu ce e mai bun ca ...Bratu, de exemplu.( Ca a imprumutat...cu bani ..clubul ?, ca rezultate....). Nu despre Standard, ca prin Belgia sta cite 1 an, nu face "pureci"acolo,... sa ne vorbeasca, ...despre Dinamo !

De ce nu ne scutesti de aberatiile tale? Mergi si documenteaza-te inainte sa postezi prostiile astea, dar na, nu e prima data. Deci, dupa mintea ta de primata, pentru Teja conteaza ca s-a ales cu niste bani, salariul lunar, asta e cel mai important...vai de mama noastra, si ne mai miram de ce tara asta e in groapa. Pe voi v-as tine in rezervatii, sau in subsoluri, sa nu ne intoxicati cu prostia voastra. Mergi acum si vezi ce a reusit Rednic sa faca pentru Dinamo, poate ai o mica revelatie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează