LIGA 1  ·  U CLUJ - STEAUA 0-1

VIDEO Mission Accomplished: titlul 25 » Steaua lui Reghe cucereşte al doilea campionat consecutiv, după victoria cu 1-0 la U Cluj!

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Joi, 08 Mai 2014

Steaua s-a impus la U Cluj, scor 1-0 şi a cîştigat matematic al doilea titlu consecutiv în Liga 1. Andrei Prepeliţă a marcat golul victoriei în prelungirile primei reprize.

VIDEO cu cele mai importante faze

O fază fixă a făcut diferenţa în prima repriză. După o ratare imensă a lui Chipciu, singur cu Veselovsky, Prepeliţă a reuşit să puncteze cu capul, la cornerul executat perfect de Sînmărtean.

Steliştii au controlat fără probleme şi partea secundă. Nou-intratul Borza a avut o bună oportunitate, singur cu Tătăruşanu. Cu cîteva minute înainte, Latovlevici a făcut acelaşi lucru la poarta cealaltă. Finalul a fost presărat cu ocazii de ambele părţi, dar scorul a rămas 0-1.

"Roş-albaştrii" sărbătoresc al 25-lea triumf în campionatul intern, record absolut în Liga 1. Este pentru a treia oară după Revoluţie cînd Steaua cîştigă cel puţin două titluri consecutive, singura echipă care a reuşit acest lucru din 1989 şi pînă astăzi.

Desfăşurarea liveTEXT

Echipele de start:

U Cluj: Veselovsky - Ciupe, Ninu, Abrudan, Tîrnăcop - Bucşa, A. Lungu - Boutadjine, Cristocea, M. Nicu - Lemnaru
Rezerve: Niculescu, Neag, Takacs, Borza, Kovacs, Calcan, Machado

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Prepeliţă - Ad. Popa, Sînmărtean, Tănase - Chipciu
Rezerve: Niţă, Rîpă, N. Stanciu, Piovaccari, Keşeru, Răduţ, G. Iancu

Arbitru: M. Avram
Asistenţi: Aurel Oniţă, Octavian ŞovreAlina e doctoriță în Timișoara. Incredibil cum a ajuns medic specialist! Pe mâinile cui ne dăm sănătatea

Libertatea

Comentarii (611)

ciocarloiu  •  10 Mai 2014, 01:49

Pupati-l in kur pe Abrudan si pe tat-so, fost tusier! Numai astia va mai tin in divizia asta!

ciocarloiu  •  10 Mai 2014, 01:48

Imi doresc din suflet ca din vara sa va vad jucand dimineata, sambata!

ciocarloiu  •  10 Mai 2014, 01:47

JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chiar si din inchisoare!JIJI e cel mai tare! Chia

Vezi toate comentariile (611)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
07:30 Tenis, WTA

Turneul din Hobart

Digi 2
10:00 Tenis, WTA

Turneul din Adelaide

Digi 2
21:00 Fotbal, Portugalia

FC Porto - Sporting Braga

Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Borussia Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga

Leganes - Getafe

Digi 4
23:15 Fotbal, Portugalia

Sporting - Benfica

Look Sport
Program TV complet

Liga 1