FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2

U CLUJ - HERMANNSTADT // VIDEO Momentul în care jandarmul a fost lovit în cap cu un scaun de ultrașii lui U Cluj! ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 16:55

Au apărut noi imagini cu momentul în care unul dintre jandarmii prezenți la meciul dintre U Cluj și Hermannstadt din barajul pentru Liga 1, scor 0-2, a fost lovit cu un scaun în cap.


În ultimul minut de joc, după ce mai mulți suporteri au intrat pe teren, unul dintre jandarmii de la comunicare prezenți pe Cluj Arena a fost lovit în cap de un scaun aruncat din tribune.

Jandarmul a căzut ca secerat și a fost urcat plin de sânge într-una dintre ambulanțele prezente la meci.

Comunicat IS U Cluj

„Pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, desfășurat pe stadionul Cluj Arena,
în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns și ei pe pista de alergare.

Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenție, moment în care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele ingrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la UPU pentru investigații amănunțite. Vom reveni ulterior cu alte informații”, se arată în comunicatul ISU Cluj.

Citește și:

BARAJ LIGA 1, TUR, U CLUJ - HERMANNSTADT 0-2 // VIDEO+FOTO » Sibienii și-au asigurat în mare măsură rămânerea în Liga 1, înaintea returului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
saliceanu
saliceanu  •  16 Iunie 2019, 18:02

Clubul asta si asa e carat in spate de municipalitate, pe banii nostri, suporterii distrug stadionul municipalitatii, nu al lor, Ca U nu are un stadion! Trebuie desfiintat cat de repede. Sau mergeti ma la Apahida si jucati acolo!

1513789312093678
Dan Suciu  •  11 Iunie 2019, 07:17
Postat de dinamo_fan pe 10 Iunie 2019, 21:52

generalizarea e arma prostului. pentru cateva zeci de inconstienti sa nu generalizam la cateva zeci de mii de fani.

Posibil sa fie aceștia dar dacă te uiți și la Case mai Mari se întâmpla astfel de lucruri doar ca acolo se aplica altfel legea. Trebuie aplicate și la noi acestea adică acel băiat (Toni) trebuia sa se afle la sediul poliției privind la televizor acest spectacol minunat oferit de galeria ,,UNIVERSITĂȚI”

1513789312093678
Dan Suciu  •  11 Iunie 2019, 07:12

Acum văd o filmare care ma face pe mine să-mi întăresc afirmațiile,un scaun venit de la distanță aceea eu nu o pot aprecia nu avea voie sa doboare un jandarm,putea sa dărâme un om care nu este pregătit pentru aceasta meserie ......... Întrebați pe cineva pregătit la ce forța trebuie sa reziste un cordon de jandarmi doar cu scuturile. Dacă doriți va trimit filmare de pe stadion cu acel inel de la peluza și atunci veți vedea ce puțin spectatori erau la acel nivel. Se putea ajunge la acel episod in care a fost lovit cu o bordura un alt jandarm. Doresc sa nu se mai întâmple astfel de lucruri,domnul lovit cu acel scaun sa se facă sănătos sa reușească sa treacă peste acest moment neplăcut din viața sa. O zi minunata tuturor!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează