FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - FC BRAŞOV 2-1

VIDEO Motoreta turbo » Dubla lui Popa păstrează toate cele trei puncte la Chiajna după meciul cu FC Braşov, 2-1

Victoria cu Braşov o ridică pe Concordia pe locul şase în clasament.
Victoria cu Braşov o ridică pe Concordia pe locul şase în clasament.

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 23:52

Chiajna a învins după "dubla" lui Popa din prima repriză, administrînd Braşovului prima înfrîngere din acest campionat.

Ilie Stan a trebuit să schimbe aproape în totalitate echipa din sezonul trecut după ce jucătorii de bază şi-au încheiat contractele cu ilfovenii. Singurul care a rămas a fost Adrian Popa, recompensat şi cu banderola de căpitan de către tehnician. Iar "motoreta" Popa şi-a demonstrat calităţile şi în acest meci.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După penalty-ul transformat cu Severin, mijlocaşul ofensiv a făcut ce a vrut şi cu defensiva braşoveană: l-a driblat ca-n curtea şcolii pe Batin şi a şutat plasat la colţul lung (24), pentru ca apoi Ispir să centreze pentru reluarea din prima, cu stîngul, din nou fără speranţe pentru lentul Taborda (36).

Dincolo, Buga, Batin şi I. Popa au dat emoţii Chiajnei în prima parte, cu Lepmets la post de fiecare dată. Pînă la urmă, a lovit Hadnagy, care a îndeplinit doar o formalitate la centrarea lui Batin (53), dar pe final oaspeţii nu au mai contat în ofensivă şi băieţii lui Stan au reuşit a doua victorie din sezon.

"Am muncit foarte mult şi ştiam că vom urca în clasament. Sîntem pe 6 acum, ştiu foarte bine valoarea echipei, putem să stăm aici. Îl felicit pe Popa pentru atitudine şi goluri!" (Ilie Stan, antrenor Chiajna)

"Îmi pare puţin rău că nu am plecat, dar sînt tînăr şi am timp să ajung la un club mai mare. Anul trecut am terminat pe 9, acum putem să ajungem şi mai sus" (Adrian Popa, mijlocaş Chiajna)

"Am oferit prea multe cadouri pentru a spera la mai mult în acest meci. Am făcut prea multe greşeli, îmi pare rău că Buga s-a accidentat, ne-a ajutat foarte mult în ultimele meciuri" (Ionuţ Badea, antrenor Braşov)

512904-caseta-chiajna-brasov.jpg

INBOX:
- Mugurel Buga a fost schimbat încă din minutul 29 cu Hadnagy după ce a acuzat o accidentare la coapsă. Cel mai probabil, golgeterul braşovenilor a suferit o întindere musculară şi va lipsi în următorul meci din campionat, cu Astra.
- Tehnicianul Ionuţ Badea a fost extrem de nemulţumit de prestaţia lui Mateiu, considerînd că e principalul vinovat la a doua reuşită a lui Popa, motiv pentru care l-a înlocuit la finalul primei reprize.
- Adrian Popa a marcat 3 goluri în primele 4 runde ale sezonului, tot atîtea cîte a marcat în precedentele 42 de partide disputate în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează