FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO N-a mai rezistat! Dezvăluiri incredibile despre condițiile de la FCSB: „Am rămas fără vitaminizare în cantonament! Mi se rupeau gărdulețele. M-am simțit umilit”

FCSB
FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 11:54

Ilie Stan, 51 de ani, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre condițiile dificile care erau la FCSB în perioada în care el a antrenat, între octombrie 2011 și martie 2012.

Vezi în video ce a spus Ilie Stan despre dificultățile avute la FCSB

 

În pregătirea de iarnă am stabilit necesarul de vitaminizare. M-am trezit în mijlocul pregătirii din Antalya că nu aveam vitaminizare. Trei sau patru zile nu am avut. Contează mult ca imagine.

Când m-am dus în Antalya am făcut listă cu necesarul de materiale de care aveam nevoie. Nu mi le-a luat nimeni. În Antalya mă simțeam umilit față de celelalte echipe. Era Legia Varșovia lângă noi și mă uitam că avea gărdulețe și că totul era organizat. Eu mă chinuiam cu gărdulețe lipite. Mi se rupeau gărdulețele. Trebuia să te oprești din antrenament.

Erau momente în care trebuia să mergem de la Mogoșoaia la Buftea și mașina nu avea benzină. Au fost multe astfel de momente.

Erau multe probleme care m-au deranjat. Pregăteam meciul cu Twente și trebuia să rămânem în Antalya până cu o zi înainte de meci. Așa am cerut.

Am venit în România cu 8 zile înainte pentru că mi-au zis că «Vii aici și te antrenezi la Mogoșoaia. Dăm zăpăda». Când am mers, la Mogoșoaia era zăpada de 2 metri pe teren. Ce să fac? Am făcut un antrenament într-un balon. Și la 10 minute după ce am terminat s-a dezumflat balonul”, a declarat Ilie Stan la GSP LIVE

VEZI Și:

VIDEO Ilie Stan a vorbit în premieră despre relația cu Elena Udrea » „Se iubeau nebunește într-o Dacie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
dtdr
dtdr  •  02 Martie 2019, 20:55

Ce se-ntmpla, echipa marelui jiji nu mai are bani pentru "sustinatoare de efort" ?! Oare ce-s alea ? V-au speriat cumva ca urmeza un control antidoping ? M-ar mira ca doar toti sunt cu crescatorul de animale blande, ca daca scriu oi ma cenzureaza !

rocky2
rocky2  •  02 Martie 2019, 18:00
Postat de poison pe 02 Martie 2019, 12:11

Dacă Gigi conduce tot, de la transferuri și marketing până la aprovizionare, e normal ca lucrurile să meargă prost.

Vine acum Iosif si ne spune ce club profesionist are stapanul sau...

1198766430181192
Abigail Laslas  •  02 Martie 2019, 16:24
Postat de poison pe 02 Martie 2019, 13:07

Păcat. Le făceau ăștia și stadion frumos. Păcat pt Liga 1.. E mai săracă fără STEAUA BUCUREȘTI.

pai Steaua e in L1

Vezi toate comentariile (27)
Comentează