FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

VIDEO Nagy, legitimează-te la Dinamo! » Braşovului i s-a anulat un gol valabil în minutul 88

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 01:14

Dinamo s-a chinuit la Braşov: a revenit de două ori după ce a fost condusă şi putea pleca învinsă dacă asistentul Nagy nu indica aiurea ofsaid pe final de meci la Velayos


Duminică, Dario Bonetti a împlinit 51 de ani şi le-a cerut jucătorilor drept cadou o victorie la Braşov. Gazdele nu l-au aşteptat cu pîine, sare şi zîmbete, ba l-au altoit cu "steagul". Timp de 30 de minute, italianul a rămas înţepenit spre Naumovski. Nu-l trăsese curentul şi nici nu se supărase pe portar, doar că Dinamo nu ieşea din careu!

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Braşovul cu motor mic
Batin (16) a dat lovitura după ce s-a desprins în viteză de stoperii Grigore şi Scutaru, care au părut încărcaţi cu plumb în faţa atacantului braşovean. Două minute mai tîrziu, Olariu l-a învîrtit pe Nica şi a şutat tare, mingea izbind bara. Înainte, Buga şutase din toate poziţiile, iar Naumovski boxase mingi de i se tociseră mănuşile.

Ardelenii au muncit fix o jumătate de oră, apoi au luat pauză de odihnă. Gîtuiţi de efort, "stegarii" au acceptat dominarea bucureştenilor. Grigore (35) a trimis cu capul lîngă bară, dar Taborda s-a opus. Portughezul a parat şi şutul lui Ţucudean (39), dar n-a mai avut ce face la execuţia în forţă a lui Grigore!

Bonetti are joben
1-1 şi "cîinii" simţeau că pot scăpa de "blestemul" arenei din Braşov. Dar cînd roş-albii dominau, "vulpoiul Buga" a profitat de o respingere greşită a lui Issa Ba şi a făcut 2-1! În dificultate, Dario Bonetti a căutat schimbări în jocul alor săi. Italianul a băgat un tub de oxigen şi i-a ieşit. Cosmin Matei a intrat în locul unui fundaş, Scutaru, iar micuţul mijlocaş a egalat în minutul 72, profitînd de atitudinea visătoare a lui David. Ţucudean (83) putea încuia meciul şi toate poveştile cu vrăjitoare, demoni şi blesteme legate de Braşov, însă Taborda a păstrat vie invincibilitatea gazdelor în faţa bucureştenilor. Braşovul ar fi putut lua toate punctele dacă asistentul Miklos Nagy (88) nu se grăbea să ridice steagul total aiurea la Velayos!

Nagy le-a luat punctele
Asistentul Miklos Nagy a influenţat rezultatul final al partidei în minutul 88. Braşovenii au avut o lovitură liberă de 30 de metri, au trimis mingea la marginea careului, Velayos a reluat cu capul, recentrînd în faţa porţii, iar Dragoş Grigore a trimis în propria poartă! Golul a fost anulat însă eronat de asistentul Nagy, care a indicat ofsaid la Velayos, însă în această postură era Mugurel Buga, cel care nu a jucat mingea! În 2006, Nagy a comis-o şi mai rău: la derby-ul Dinamo - Steaua (1-0), acesta a indicat o lovitură cu cotul a lui Thereau asupra lui Moţi, fapt ce a dus la eliminarea atacantului.

Rus a cerut penalty
Dinamoviştii au sărit la gîtul arbitrului Sebastian Colţescu în minutul 13, cînd Laurenţiu Rus a fost lansat în careu de Cătălin Munteanu. Rus a şutat în primă fază, însă Taborda a respins, mingea ajungînd tot la dinamovist care a băgat capul, însă David, fundaşul braşovenilor, l-a lovit cu gheata în frunte pe fotbalistul roş-albilor. "Cîinii" au solicitat penalty sau măcar lovitură liberă indirectă pentru joc periculos, dar Colţescu a lăsat jocul să meargă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (174)
reddogsv
reddogsv  •  08 August 2012, 15:37
Postat de drunk_driver pe 07 August 2012, 09:25

Incetul cu incetul "Rusinea Europei" redevine Rusinea Romaniei !!!! Din fericire ei nu reprezinta un pericol pentru titlu datorita managementului mai slab si decat Gigi ! Toti bani dati la arbitrii se vor dovedi a fi bani aruncati la final :)))) momentan cea mai buna trecere la arbitrii romani inca o au forintii

Pentru cultura ta Romania e tot in Europa! Deci daca este ,,rusinea Europei'' este si a Romanie, nu? Daca nu pricepi lasa-mi un mesaj si te ajutam. Iti recomand un psihiatru! Branza dauneaza grav sanatatii!

reddogsv
reddogsv  •  08 August 2012, 15:32
Postat de mysterio pe 08 August 2012, 00:46

ham ham ham ham ham...eu ...ham ham...iau masuri....ham ham..strang pisu de catel ca sa arunc pe hartia voastra..ham ham ham....dau in judecata hingherii si sun la asociatiile care protejeaza animalele..ham ham ham..Frate cred ca te-a batut soarele in cap prea tare.Ia o pastila ca ai facut insolatie..ham ham ham..hahahahahaha

Ai inceput comentariul cu cuvantul pe care l-ai invatat primul, si probabil e unul din putinele pe care le sti! Daca ma uit cum latri imi dai seama din ce te tragi! Sanatate iti doresc! Iti lipseste cu desavarsire!

reddogsv
reddogsv  •  08 August 2012, 15:29
Postat de mateo pe 07 August 2012, 11:00

Comentariul tău... MAI BOLNAVILOR VA ADUC AMINTE MECIUL DE ANUL TRECUT DINAMO-BRASOV GOL CERECT MARCAT DE C.MUNTEANU SI S-A TERMINAT 0-0.SI NU A-TI MAI SARIT IN SUS.

Problema e ca numai copilasii sar in sus la asemenea instigari! Conduita unui ziarist nu permite sa fie atat de ,,pe fata''! Spritul de turma va functiona in continuare. Articole platite! Asta este!

Vezi toate comentariile (174)
Comentează