FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

VIDEO Nelu Vlad îl dă de gol pe Adrian Porumboiu: „Știe 70% din repertoriul trupei Azur. A și urcat cu noi pe scenă” » Ce melodie îi place fostului arbitru

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 11:21

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a vorbit despre perioada în care oamenii din fotbalul românesc se distrau pe muzica lui, una dintre persoanele menționate fiind fostul arbitru Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu cred că ştie 70 la sută din repertoriul nostru. A şi urcat cu noi, pe scenă. Îi place piesa Regina Nopţii, am înţeles că soţia dânsului este de la noi, din Brăila. Chiar l-am invitat să vină cu mine la televizor, dar a refuzat”, a spus Nelu Vlad la TV Digi Sport.

Porumboiu a confirmat cele spuse de solistul trupei Azur: „Da, am fost pe scenă și am cântat Regina Nopții cu Nelu Vlad. Mi-a plăcut muzica celor de la Azur, era cea mai plăcută pentru tinerețea noastră. În continuare, deși melodiile sunt vechi, domnul Nelu a rămas tânăr.

Domnul Nelu, vă aștept cu mare plăcere la Vaslui. Erau petreceri foarte frumoase pe vremea aceea. Petreceam și cu jucătorii, Andone era capul petrecerilor”.

mai jos piesa„regina nopții”

Citește și:

EXCLUSIV Klimavicius și Ioan Filip au ieșit accidentați după meciul cu Chiajna! Grigore și Atmane le-ar putea lua locul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  06 Aprilie 2019, 13:52

Aceste emisiuni indulcesc weekendurile. Ce face Viorel Grigoroiu e unicat. Respect ! Foarte frumoasa emisiunea din aceasta dimineata! Multumim , Azur !

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  06 Aprilie 2019, 13:00
Postat de Dimache Gelu pe 06 Aprilie 2019, 12:39

OOOPS PORUMBACHE SI-A TRAS NEVASTA DIN BRAILA? MAI STIE SI REPERTORIUL AZUR..SUNT CURIOS UNDE I-A ASCULTAT ..IN GROAPA LA RUBIN SAU..? :))))

Probabil la nunta lui Gheorghe Bulau, ca au fost prieteni toata viata.

416035585491188
Dimache Gelu  •  06 Aprilie 2019, 12:39

OOOPS PORUMBACHE SI-A TRAS NEVASTA DIN BRAILA? MAI STIE SI REPERTORIUL AZUR..SUNT CURIOS UNDE I-A ASCULTAT ..IN GROAPA LA RUBIN SAU..? :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează