FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - GAZ METAN 0-1

VIDEO O nouă înfrîngere pentru Concordia » Stan a pierdut sprijinul suporterilor: "Demisia! Demisia!"

Llullaku a înscris singurul gol al partidei.
Llullaku a înscris singurul gol al partidei.

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 19:07

Chiajna a pierdut al 5-lea meci consecutiv, se duce cu paşi mari de unde a venit acum doi ani, Liga a II-a, în timp ce Ilie Stan a fost "îndrumat" să plece de către fanii Concordiei.

Reghecampf a făcut din Chiajna frumoasa Ligii 1 în sezonul trecut, iar Ilie Stan "a reuşit", în doar 10 luni, să o transforme în cea mai bătrînă şi neputincioasă echipă. Acest lucru a fost demonstrat şi aseară, cînd, pentru Concordia, cele 90 de minute în faţa Gaz Metanului au părut un chin fără sfîrşit.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Faza din debut, cînd oaspeţii au primit penalty, e elocventă pentru halul în care au ajuns ilfovenii: Niţă a ieşit ca ultimul amator din poartă, i-a băgat o mîna în gît şi un picior în coaste lui Bawab, iar Ghionea, care pare că are 133 de ani, nu 33, a avut o intervenţie de "judeţeană" şi a căzut pe iordanian, aproape provocîndu-i o fractură de coloană.

S-a făcut 0-1 şi meciul se putea închide peste un sfert de oră, însă Bawab a avut milă şi a bătut la mişto un alt penalty, obţinut de Roman. Nu s-a mai marcat pînă la final, iar jocul jenant al gazdelor i-a scos din sărite pînă şi pe domolii fani ai Chiajnei, care au început să scandeze, la adresa lui Ilie Stan: "Demisia, Demisia!".

360 de minute consecutive fără gol marcat are Concordia Chiajna, care n-a mai dat gol în Liga 1 de mai bine de o lună

"Bawab e un jucător cu mare talent, dar nu e serios, nu se poate să baţi în asemenea hal penalty-ul. De-asta l-am şi schimbat, nu se încadra în disciplina echipei" (Gigi Mulţescu, antrenor Gaz Metan)

"Responsabilitatea acestui eşec îmi aparţine mie din cauza acelui penalty pe care l-am făcut. Trebuie să fim bărbaţi, să trecem peste acest moment, care, într-adevăr, e extrem de delicat" (Sorin Ghionea, Concordia Chiajna)

566942-chiajna-gaz-metan.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  09 Aprilie 2013, 10:51

Cred ca cei 400 de suporteri au pus o presiune enorma pe Ilie Stan,pai dintr-o echipa care joaca an de an in CL sa ajungi sa te bati la retrogradare,e si normal! Bravo Gazu'! Fara tarani in prima liga!

massimo
massimo  •  09 Aprilie 2013, 10:32

DIRECT in B ! Mult succes

harison
harison  •  09 Aprilie 2013, 10:22

Da astea au suporteri?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează