FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO OFICIAL Dusan Uhrin jr. a semnat cu Dinamo! Ce salariu va avea și când va conduce primul antrenament

Articol de , - Publicat marti, 13 august 2019 15:57

Dusan Uhrin jr. (51 de ani) a semnat contractul cu Dinamo astăzi, la ora 15:30, iar de la ora 18:00 va conduce primul antrenament la Săftica. 

Antrenorul ceh a semnat pe un an și va încasa un salariu lunar de 10.000 de euro. Din staff-ul lui Uhrin vor face parte foștii secunzi ai lui Eugen Neagoe, Sebastian Moga și Iulian Mihăescu. 

2 trofeea câștigat Dusan Uhrin Jr. în carieră, campionatul și Cupa Georgiei cu Dinamo Tbilisi, ambele în 2013.

„Sunt fericit că am revenit în România”, a spus Uhrin jr. la venirea în țară.

Union Praga, FK Slavoj, Tatran Postorna, Bohemians, Mlada Boleslav, Poli Timișoara, CFR Cluj, Mlada Boleslav, AEL Limasso, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk și Slavia Praga sunt echipele antrenate de Uhrin de-a lungul carierei.

Citește și:

Dusan Uhrin jr. și-a stabilit staff-ul » Oamenii lui Eugen Neagoe rămân la Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  17 August 2019, 16:21

Priviti titlurile din ziarul acesta si cruciti-va; in ciuda rezultatelor remarcabile inregistrate de CFR (ce sa mai vorbim de alte echipe sau de alta liga!) domnii extraordinari ziaristi, fantastici cum ii stim, au ramas pironiti pe epoca socialista si scriu revolutionar despre... Steaua, ma rog, FCSB, si Dinamo. Altceva nu mai stiu. Sa le fi sters vechiul regim mintile si acum, ca un pick-up prapadit sa ruleze in gol?

dvd1
dvd1  •  17 August 2019, 04:08

afara cu Uhrin, afara cu Pruna. B-ul garantat anul asta 100%

haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2019, 16:22

La CFR n-a facut mare lucru ,sper sa reuseasca la Dinamo.Succes!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează