FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CEAHLĂUL 2-0

VIDEO Olteni de Europa » CS U Craiova urcă pe locul 4, după 2-0 cu Ceahlăul

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 17:53

CS U Craiova s-a impus în faţa Ceahlăului, scor 2-0, şi oltenii au ajuns la 10 meciuri fără înfrîngere în campionat.

Trupa lui Cârţu a deschis scorul încă din startul partidei, cînd Bawab a primit o pasă în faţa porţii, de unde a reuşit să marcheze. În finalul primei părţi, Acka a ieşit de pe teren accidentat, lovindu-se după ce l-a deposedat pe Ştefănescu.

Herghelegiu a reuşit să majoreze scorul în minutul 59, cînd a trimis la colţul lung cu interiorul piciorului de la marginea careului.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Vezi VIDEO cu golul lui Bawab

Vezi VIDEO cu golul lui Herghelegiu

U Craiova: Bălgrădean - Tîrnăcop, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu - Mateiu, Brandan - Băluţă, Bawab, Ferfelea - Herghelegiu

Ceahlăul: Calancea - Gheorghiu, Gorea, Marc, Slavickas - Tăbăcariu, Onciu, Ştefănescu, Popadiuc - Pavel, Margină

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (67)
oltean79
oltean79  •  30 Noiembrie 2014, 15:06

cs e o clona ... ok de acord.. dar ca si ekipa ca si management sant f buni.. asta trebuia sa faca si sarantocu nebun.. pai sandoi si cirtu si din aceasta postura vb de evitarea retrogradarii .... pai daca era nebunu de mititelu acolo???? erau deja finalisti in europa lique..mititelu este asasinul craiovei . principalul ..

danyla
danyla  •  30 Noiembrie 2014, 10:07
Postat de eugen76.pan pe 30 Noiembrie 2014, 08:40

De ce merge bine HIBRIDUL CSU PSD MOGOSOAIA?Explicatia este simpla si tine de nivelul de inteligenta;in echipa nu se gaseste nici un OLTENAS!!

Slugoiul de partid, Eugen, tine neaparat sa ne convinga ca e stupid !!! ... :) ... CS Univ.Craiova are in lot mai multi olteni : Vatejelu, Velcovici, Dananae, Baluta, Plesan, Bancu, ... ! ... Si ar mai lua dar nu mai are de unde fiindca, in liga 1 nu mai exista olteni ! ... Cei mai valorosi olteni din Liga 1 sunt Barboianu de la Dinamo, Prepelita (care nu e oltean) de la Steaua, Mitrita la Viitorul si Mihai Roman de la Pandurii si mai sunt vreo 3 care sunt rezerve pe la diverse echipe !!! ... Doar atat !! ...

eugen76.pan
eugen76.pan  •  30 Noiembrie 2014, 08:40

De ce merge bine HIBRIDUL CSU PSD MOGOSOAIA?Explicatia este simpla si tine de nivelul de inteligenta;in echipa nu se gaseste nici un OLTENAS!!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează