FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - PETROLUL 1-0

VIDEO Omul negru, episodul 2! FC Voluntari a bifat prima victorie, deși arbitrul i-a refuzat trei penalty-uri: 1-0 cu Petrolul

Colțescu tocmai revenise după o suspendare de 8 meciuri
Colțescu tocmai revenise după o suspendare de 8 meciuri

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 00:00

După ce a distrus Astra - Steaua, Colțescu s-a aflat din nou în centrul atenției.

FC Voluntari a obținut primul succes în Liga 1 la capătul unei partide conturate de o prestație catastrofală a lui Sebastian Colțescu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Arbitrul craiovean a dat ușor un penalty, le-a refuzat gazdelor alte trei lovituri de pedeapsă și nu i-a eliminat pe Benga după un gest nesportiv, dar nici pe Tudose cu patru minute înainte de final.

  • Minutul 15: Benga trebuia trimis la vestiare după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Adrian Bălan. Colțescu a lăsat jocul să continue, însă reluările arată clar intenția de a lovi a fundașului ploieștenilor. "Decizia corectă era, fără discuție, «roșu» și 11 metri!", a punctat Constantin Zotta la DolceSport.
  • Minutul 19: "centralul" a acordat ușor un penalty pentru gazde, după ce Bălan s-a agățat de Peteleu în careul de 6 metri. "Colțescu s-a păcălit rău pentru că Peteleu își retrage la timp piciorul. Nu se impunea 11 metri" e părerea lui Zotta.
  • Minutul 47: același Benga l-a dărîmat în careu pe Iorga, fază la care Colțescu n-a dictat lovitură de pedeapsă. Reluările demonstrează că arbitrul oltean a luat o decizie eronată. Zotta consideră că aici se poate merge pe mîna arbitrului.
  • Minutul 86: încă un penalty neacordat de Colțescu, tot pentru Voluntari. Iorga a fost ținut de tricou în fața porții, de data aceasta de către Tudose. Expertul DolceSport consideră că Tudose trebuia și eliminat.

"Eu n-am văzut asemenea greșeli în viața mea, Colțescu n-a avut nici o treabă cu arbitrajul în această seară!"
Gigi Mulțescu, antrenor FC Voluntari

voluntari petrolul 1 0

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează