FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC VASLUI 0-1

VIDEO Pătuliţi spre Europa » Lovitura ciudată de cap a lui Pătulea a adus victoria Vasluiului la Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 21:41

Moldovenii s-au dus la Chiajna cu un singur gînd: să obţină o victorie care să îi păstreze aproape de locurile ce le asigură prezenţa în cupele europene.

Vasluienii au început bine, dar portarul Rîmniceanu i-a refuzat golul lui Antal (11). Elevii lui Chirilă au încercat să le ţină piept, dar au ajuns cu greu la poartă, motiv pentru care au mizat pe şuturile de la distanţă, dar Cerniauskas a prins mingile trimise de Purece (21, 26). Prima parte s-a încheiat cu o ocazie bună irosită de Vaslui, Ortiz a trimis cu capul, dar Rîmniceanu a avut un reflex uimitor (44).

Click aici pentru VIDEO!

După pauză, ilfovenii au trecut la conducerea jocului, dar n-au putut să se apropie periculos de poarta lui Cerniauskas. Au rămas la planul din prima parte, dar lituanianul a mai respins un şut de la distanţă al lui Bucurică (49).

La poarta cealaltă, Sînmărtean a trimis o centrare bună în careu şi Pătulea a marcat din plonjon cu capul, deşi se afla cu spatele la poartă (69). Apoi, Ciobotariu a sunat retragerea, iar ilfovenii n-au mai putut să egaleze, după ce, în urmă cu doar 9 zile, obţinuseră o remiză la Vaslui.


"Nu meritam să pierdem acest meci, am jucat bine, în special în repriza secundă. Ar trebui să nu se mai fi jucat aceste partide, pe terenurile îngheţate, tehnica nu mai are nici un rost"
Ionuţ Chirilă, antrenor Chiajna

Ortiz, iertat de eliminare
În minutul 33, vasluianul Ortiz a primit cartonaş galben din partea "centralului" George Găman, după o intervenţie asupra lui Bucurică. Reluările DigiSport au arătat însă că fundaşul dreapta al galben-verzilor ar fi putut să fie eliminat. Spaniolul a intrat prin alunecare, cu talpa sus, pe glezna ilfoveanului, fără a atinge balonul.

598891-caseta-vaslui.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează