FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA 2-4

VIDEO PenibiLider » Chiajna a făcut instrucţie cu formaţia de pe locul 1

Clujenii au făcut o primă repriză de coşmar // Foto: Lorand Vakaracs
Clujenii au făcut o primă repriză de coşmar // Foto: Lorand Vakaracs

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 23:49

După 0-5 cu Rapid, CFR s-a făcut din nou de rîs pe teren propriu şi a ajuns la al patrulea meci consecutive fără victorie.

Dacă ar fi ştiut Andone ce-l aşteaptă la primul său meci oficial pe teren propriu de la revenirea la CFR, ar fi fugit cu primul avion în Dubai, pentru două luni de relaxare. Primele 45 de minute de la Ploieşti, cînd CFR a fost în corzi cu codaşa Petrolul (1-1), au căpătat noi valenţe cu Chiajna.

VIDEO: Vezi aici rezumatul partidei!

Semnificaţia cuvîntului umilinţă pare prea blîndă în comparaţie cu ceea ce au simţit clujenii pe pielea lor. Abia ce le zîmbise Ando spectatorilor care i-au zărit silueta la marginea terenului, iar Nicoară şi-a dat cu stîngul în dreptul în faţa lui Adrian Popa, cel veritabil, de soi, nu tizul său, ţintuit pe bancă (2). Pe partea opusă, Maftei a fost sufocat şi el de raidurile lui Ilie Iordache (3), primul care a anunţat apocalipsa pentru defensiva vişinie, după ce Beto a respins şutul plasat al aceluiaşi Popa (8). Uluiţi, clujenii au răspuns rapid prin Vranjes, după serviciul lui Bastos (16).

Trei goluri în 12 minute
A fost singurul moment de slăbiciune al trupei lui Reghecampf. Ceea ce a urmat pare greu de închipuit. CFR a fost hărţuită şi desfiinţată în doar 12 minute, primind trei goluri de la revelaţia returului. Beto a deschis casieria circului, după ce a scăpat printre picioare mingea lui Krumov (32) secondat de Rocha, din ofsaid (38), care a semnat falimentul apărării vişinii. Un dezastru consemnat pe finalul reprizei de Alex (44) şi accentuat de corul fluierăturilor din tribune.

O sclipire şi două "roşii"
La reluare, după principiul ori la bal, ori la spital, "Fălcosul" a renunţat la orice idee defensivă, aruncîndu-i pe teren pe De Zerbi şi Liviu Ganea. Efectul a fost imediat, dar consistenţa aproape inexistentă. Ronny a reaprins rapid speranţele, după o cursă solitară (48), însă la atît s-a limitat revenirea pe care ar fi aşteptat-o suporterii clujeni. Acelaşi brazilian a ratat incredibil (74) din cîţiva metri, au apărut şi cartonaşele roşii, dar Chiajna a rezistat pînă la final, explodînd din nou campionatul.

"Deocamdată mă bucură faptul că am reuşit să ieşim din zona periculoasă a clasamentului, altceva nu ne interesează că am bătut pe CFR sau pe Dinamo, să vedem ce vom face de la anul. Am venit la Cluj să cîştigăm meciul, vă daţi seama e foarte greu să te gîndeşti că vei bate CFR la scor" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Chiajna)


"Nu mă interesează ce face CFR la titlu, ştiam că putem pune presiune pe apărători. Cu Dinamo, nu ne-a ieşit, deşi am avut posesia şi am ratat nesperat de mult, acum ne-a ieşit. Asta a fost diferenţa" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Chiajna)

"Am luat 10 goluri în ultimele 3 meciuri, aproape la fel de multe cît primiserăm în tot campionatul pînă atunci. Presiunea locului 1 i-a copleşit pe unii jucători. N-am ce să-i reproşez lui Ando. Va trebui să-i punem pe jucători să muncească 10 ore pe zi ca să joace mai bine" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

"Nu mă mai interesează acum ce face Dinamo. Săptămîna asta e esenţială pentru noi. Dacă nu batem la Piatra Neamţ nu cred că vom mai avea forţa să ne batem la titlu. Jucăm slab, asta mă îngrijorează" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

"Nu ştim ce se întîmplă cu noi, dacă am şti am remedia. Am luat patru goluri într-o repriză, asta ne-a tras în jos. Nu e compromis titlul, dar trebuie să ne revenim" (Liviu Ganea, atacant CFR Cluj)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
soso59
soso59  •  23 Aprilie 2012, 16:20
Postat de valah.redandblue pe 23 Aprilie 2012, 12:02

De ce nu va mutați in Ungaria ca pe vremea regimului criminal fascist al lui Horthy a fost o fericire pt voi sa evoluați lângă frații veniți ca voi din Munții Altai? U Cluj a preferat ca o echipa romanească decenta sa evolueze lângă frații romani si sa nu joace fotbal lângă cei care asasinau în timpul asta romani.

Din păcate nici voi nu v-ați mutat si ati ramas tot ca pe vremea criminalului ciausist (ati avut ca presedinte parca pe Valentin si ati luat spuma romaniei dintre fotbalisti). Nu ati fost instare nici macar un stadion propriu sa va faceti desi ati castigat milioane din cupele europene si ati avut mai multi unguri in echipa (CFR niciunul) decat CFR, asa ca voi puteati migra spre vest (Szekeli, Boloni, Emeric Jenei etc.) si ca Steaua cred ca nici o echipa nu a cumparat meciuri...Asa ca mai studiaza!!!!

elenacorina
elenacorina  •  23 Aprilie 2012, 14:13

da' ce note mari au astia de la chiajna, sa mor, in frunce cu portarul care a primit nota 8 desi a luat 2 goluri la 3-4 suturi pe spatiul portii. iar a popa nota 9 !? pai nu a dat gol iar alexe de la Dinamo da 2 goluri si primeste doar 8...

valah.redandblue
valah.redandblue  •  23 Aprilie 2012, 12:02
Postat de kily pe 23 Aprilie 2012, 11:06

nu este nici o rusine, aceasta este valoarea cfr'ului. cand paszkany va intelege ca strainii trebuie sa fie minoritari intr'o echipa romaneasca, cand va apela chiar si la "mitici" pentru asta, atunci cfr poate redeveni ceea ce a fost candva. asta, insa, nu se va intampla niciodata...

De ce nu va mutați in Ungaria ca pe vremea regimului criminal fascist al lui Horthy a fost o fericire pt voi sa evoluați lângă frații veniți ca voi din Munții Altai? U Cluj a preferat ca o echipa romanească decenta sa evolueze lângă frații romani si sa nu joace fotbal lângă cei care asasinau în timpul asta romani.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează