FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - PANDURII 1-3

VIDEO Popa e încă la Beijing 2008! Record negru pentru antrenorul Timișoarei: ultima sa victorie a fost acum 8 ani

Articol de - Publicat luni, 08 august 2016 00:00

Antrenorul timişorenilor bifează un record negru: ultimul său succes din L1 datează de acum 8 ani, Poli Iași - Otopeni 2-0.

Timișoara a intrat în L1 în ultima clipă și se chinuie în acest start de sezon. Înfrângerea cu Pandurii, 1-3, îi prelungește recordul negru antrenorului Ionuț Popa.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

De la ultima sa victorie în L1, un 2-0 într-un Iași - Otopeni din 2008, au trecut nu mai puțin de 8 ani! Am văzut două Olimpiade de atunci, Londra şi Rio!

De-atunci, Poli s-a desființat, a apărut CSMS, care se numește din nou Poli, Ionuț Popa a mai antrenat și la Mioveni, și acum la ACS. Însă victoria lipsește.

Multe goluri

Primul a marcat Țucudean. În minutul 30, la o ieșire la ofsaid a stoperului gazdelor, Cânu. Fostul dinamovist și stelist a scăpat singur cu Straton și l-a învins simplu. Timișorenii au protestat, au cerut poziție afară din joc timp de un minut și jumătate, însă nu l-au înduplecat pe "centralul" Călin.

Apoi, după un început bun de repriză secundă, Timișoara a egalat. Croitoru a centrat în fața porții dintr-un corner, Elek s-a înălțat dintre un Buijs la fel de slab ca etapa trecută și Obodo și a egalat (53).

Penalty cadou

Țucudean și-a bătut joc de o ocazie uriașă, un "cap" pe lângă din apropiere, centrare perfectă Grecu, însă ajutorul Pandurilor a venit de la adversari. La o fază fixă bătută spre Buijs, Neagu l-a tras de tricou pe apărătorul-gafeur al Pandurilor, iar arbitrul a acordat penalty. Corect.

A bătut Obodo, celălalt om care l-a admirat pe Elek la golul de 1-1, și a transformat sigur, în dreapta lui Straton. Apoi, Munteanu a făcut 3-1 și a dus Pandurii pe primul loc.

Iar Timișoara rămâne la -14 în clasament!

Fază la limită

În minutul 30, Florin Păunescu n-a ridicat fanionul la pasa lui Trifu către Țucudean, din care al doilea a marcat, iar gazdele au cerut vehement ofsaid. Reluările n-au lămurit dacă Țucudean era sau nu în ofsaid.

IONUȚ POPA, NERVOS DUPĂ MECI:

  • "Eu îmi pun întrebarea de ce am mai fost invitați în prima ligă. Eu am o vârstă și nu permit așa să își bată unii joc de mine. A fost un 11 metri imaginar, nouă nu ni s-a acordat unul"
  • "Au fost mai multe erori. În aceste condiții și o echipă de județ poate câștiga în fața uneia de Liga 1. Un grec e președinte CCA? Să vină la Timișoara să vadă cum e. Să-l punem pe Crăciunescu președinte că a făcut ceva"
  • "Domnul grec știe cum suntem noi penalizați? Nici nu-mi place numele lui. Pandurii a primit un ajutor din partea arbitrilor"

"Mă bucur că am marcat la debut, nu sunt încă 100% fizic. Nu știu dacă a fost sau nu ofsaid. Eram cu spatele. Ce era să fac, să mă opresc?"
George Țucudean, atacant Pandurii

"Domnul arbitru ne-a zis că a fost doar puțin ofsaid"
Marius Croitoru, căpitan ACS Poli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  08 August 2016, 13:31

Acest BIVOLari nu isi face de rusine numele, tot ce defecheaza in acest articol este in concordanta cu numele si viitoarea ocupatie .

1636051316609667
Tatar Domnica  •  08 August 2016, 10:42

În condițiile în care ,ca ORB,nu ai văzut în ce condiții a fost FURATA Timișoara de acest canceros împuțit de arges (sper ca boala sa îi bata la usa familiei sale curand) înseamnă ca ești un Tâmpit! DAR uitasem;voi scribi jegoși de bucurești urlați doar când. ..fcsb-ului este arbitrat corect și nu...ajutat!Sa împărțiți totul așadar cu viitorul ...mort,*** ăla care si-a bătut joc de Timișoara și colegii săi de tușă și. ..groapa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 August 2016, 09:47

Cornele, ai vazut alt meci ,ca sa nu spun ca articolul e tendentios ,mie greu sa cred ca jurnalist ca nu sti regulile jocului.Poate tii cu Rapidul , e optiunea ta ,dar noi nu suntem vinovati,eventual purtam vina ca ti-am dat posibilitatea sa scrii dupa cum tie interesul ,in 89 cu ocazia Involutiei in toate ,de la Timisoara .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează