FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Porumboiu râde de grașii Gnohere și Pintilii: „Se rupe tricoul pe ei. Mi-era să nu cadă, să producă vreo groapă pe teren” » Cum compară jocul FCSB cu o nuntă ratată

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 11:19

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu a criticat, amuzat, jocul celor de la FCSB de la meciul cu Mediaș, 0-4, și a acuzat forma fizică în care se află Gnohere și Pintilii, fotbaliști pe care „se rupe tricoul de la grăsime”.

În direct la GSP Live, Adrian Porumboiu a comentat meciul Gaz Metan - FCSB 4-0:

„Mi-a plăcut meciul. A fost un meci dinamic, între o echipă care era pe teren și alta care nu era pe teren. Am văzut o echipă care arăta ca o armonică, dar cu burduful spart, și care horcăia în loc să scoată un sunet. Nu credeam că poate să fie o echipă atât de slabă în prima ligă. Clinceni este o echipă supervaloroasă pe lângă ce am văzut astăzi. E treaba lor, dar nu nicio treabă cu fotbalul”.

„Cum să te prezinți așa? Parcă s-au întâlnit prima dată, veneau de la o nuntă, fugise mireasa și acum îl căutau pe ginerică și nu-l găseau. Nu am văzut de mult o echipă cu un asemenea blazon atât de ridicolă”
- Adrian Porumboiu, la GSP Live

Fostul arbitru și, ulterior, finanțator la FC Vaslui a acuzat modul în care se prezintă la meciuri Harlem Gnohere și Mihai Pintilii, fotbaliști supraponderali:

„Când te uiți la jucătorii ăia care sunt plătiți cu niște salarii bune, chiar te întrebi cum se poate. Am văzut doi jucători care, vă rog să mă credeți, atâta grăsime aveau pe ei că m-au speriat. Cum le-a dat voie să intre pe teren. Să nu cadă, să mai producă vreo groapă pe teren. Așa de grași erau. Să te plătească cineva cu salarii mari de tot și tu să arăți în halul în care arăți…Nu arăți a sportiv, nu a fotbalist.

Moderator: Vă referiți la Gnohere și la Pintilii?
Porumboiu: Da. Peste orice fel de limită la nivelul ăsta. Toată admirația pentru ce a reprezentat Pintilii, dar nu te prezinți la competiție așa, să se rupă tricoul și șortul pe tine.

VEZI AICI CE SPUNE PORUMBOIU DESPRE „GRAȘII” GNOHERE ȘI PINTILII

Porumboiu a comentat și apariția lui Bogdan Vintilă pe banca FCSB. Noul antrenor a fost surprins în timp ce strângea în mâna stângă două perechi de metanii:

„M-am uitat în mâna stângă și avea toate instrumentele la el. Putea să fie 5-0 cu ce avea în mâna stângă. Metaniile. Hai să fim serioși. Nu știu dacă a purtat până acum, dar adusese metaniile cu el. Probabil asta o fi moda”. 

VIDEO Porumboiu râde de grașii Gnohere și Pintilii: „Se rupe tricoul pe ei. Mi-era să nu cadă, să producă vreo groapă pe teren” » Cum compară jocul FCSB cu o nuntă ratată
Bogdan Vintilă, surprins cu metaniile în mâna stângă în timpul meciului de la Mediaș

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
tandd
tandd  •  26 August 2019, 17:27
Postat de risc_mix pe 26 August 2019, 16:22

Vintila a gresit mana. I le-a dat nea gigi gresit. Alea erau metanii(sau matanii, nu stiu) de mana dreapta dar el le-a tinut in stanga. Era normal sa se-ntoarca norocu' si sa piarda cu 4-0.

vintila e stangaci,mache sigur e dreptaci,dar el avea mana ocupata))))

dvd1
dvd1  •  26 August 2019, 16:25

in B cu FICISIBI

risc_mix
risc_mix  •  26 August 2019, 16:22

Vintila a gresit mana. I le-a dat nea gigi gresit. Alea erau metanii(sau matanii, nu stiu) de mana dreapta dar el le-a tinut in stanga. Era normal sa se-ntoarca norocu' si sa piarda cu 4-0.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează