FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN 2-5

VIDEO Profesor cu coroniţă » Gazul lui Pustai a făcut spectacol cu Pandurii şi s-a instalat pe primul loc: scor 5-2

Alexandru Munteanu a marcat 13 goluri în Liga 1
Alexandru Munteanu a marcat 13 goluri în Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 00:00

Afectaţi de problemele financiare, gorjenii au fost loviţi înaintea meciului şi de un virus misterios, 15 fotbalişti din 18 jucând "răciţi".

Chiar şi aşa, pandurii au deschis scorul prin Sânmărtean. Magicianul a profitat de greșeala lui Crețu și l-a lăsat fără replică pe Pleșca cu un șut incredibil din afara careului (17).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Există viață fără Llullaku!

Reuşita de senzaţie a lui Lucian a fost umbrită de evoluţia fabuloasă a lui Alexandru Munteanu, care a marcat trei goluri de generic. Mai întâi, a profitat de o eroare a lui Mrzljak şi l-a lobat pe Stanca de la 20 de metri. Apoi a prins o torpilă gen Zlatan de la 25 de metri. Şi-a încheiat reprezentaţia cu un şut la vinclu din interiorul careului.

Axente și Bic şi-au trecut și ei numele pe tabela de marcaj şi trupa lui Pustai defilează în campionat! A ajuns la 13 etape fără înfrângere şi, cel puţin, până azi va fi pe primul loc în clasament.

"Faptul că am întors din nou un rezultat nefavorabil la pauză înseamnă că în acest vestiar al Gazului există suflet, dar și valoare. Atâtea rezultate favorabile nu pot fi întâmplătoare!"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"În fotbal, dacă din punct de vedere fizic nu ești bine, nu ai nicio șansă. Noi nu am fost în repriza a doua și asta s-a văzut. Sunt la limita răbdării și eu, dar suntem deja pe final, mai e o săptămână și se termină tot"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

"Fotografii la clasament tot facem de când am început să urcăm pe 4, pe 3, și acum o să facem, că suntem lideri, chiar dacă doar pentru câteva ore. Duminică seară vom fi suporterii Astrei!"
Alexandru Munteanu, mijlocaș Gaz Metan

30avea cotă la Unibet 1 pauză, 2 final la meciul de ieri Pandurii - Gaz Metan, unde gazdele au intrat cu avantaj la pauză

pandurii gaz metan 2 5

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  11 Decembrie 2016, 12:38

si gazul va castiga campionatul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează