FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Pumni pe litoral! Un titular al Rapidului şi-a bătut iubita într-o parcare, apoi a încasat-o şi el de la trecători :S

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 18:11

După semi-eşecul cu Gaz Metan din Giuleşti, 1-1, unii jucători de-ai Rapidului şi-au luat liber şi au plecat la malul mării. Pentru unul dintre ei însă, mini-vacanţa nu s-a terminat cu bine.

Dan Săndulescu, titular în echipa Rapidului, a fost implicat într-un scandal la sfîrşitul săptămînii trecute, la ieşirea dintr-un club din staţiunea Mamaia.

Fotbalistul a fost suprins de paparazzii Cancan în parcarea clubului certîndu-se cu o domnişoară, pe care mai apoi a început să o lovească. Totul a degenerat în scurt timp, cînd alţi tineri s-au alăturat altercaţiei, împărţind pumni atît jucătorului, cît şi partenerei sale.

Dan Săndulescu, 29 de ani, e din 2013 la Rapid şi nu este la prima abatere. În mandatul lui Viorel Moldovan, fotbalistul a fost exclus temporar din lot pentru că ar fi venit beat la antrenament.

Vezi aici VIDEO cu altercaţia în care a fost implicat jucătorul rapidist!

 

 


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
fangigi
fangigi  •  26 August 2014, 21:50

Sper ca l-au batut bine aia!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 August 2014, 12:08

Ce pegra! Civilizatie, nu gluma!

dangp
dangp  •  15 August 2014, 07:59

Ce mai stire!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează