FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Q&A cu Daniel Florea » De ce s-a certat cu Niculescu și Tymoshchuk, în ce meci trucat a jucat + cum se păzea Ahmetov de teama dușmanilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 10:30

Daniel Florea a fost la GSP LIVE și a acceptat testul Q&A. A vorbit deschis despre ce probleme a întâmpinat la Dinamo și Șahtior pentru că era agresiv, cum s-a certat cu Niculescu și Tymoshchuk.

De asemenea, a recunoscut că a jucat în meciuri trucate, dar a povestit și cum se păzea Ahmetov de teama bombelor. A dat și numele fotbalistului care i-a pus cele mai multe probleme în carieră.  

...despre Ahmetov: „Când eram la Șahtior Ahmetov venea mereu la antrenamente. Înainte să apară el veneau doi bodyguarzi cu doi căței mici. Nu știam de ce vin ei mereu, apoi am aflat că erau antrenați special pentru a depista explozibil, pentru că lui îi sărise fratele în aer”.

...despre meciuri trucate: „Cu siguranță am jucat în meciuri trucate. Când eram tânăr nici nu știam, că nu eu trebuia să știu. De acel meci Brașov - Dinamo, pierdut de noi, eu nu am știut. Țin minte că Hîldan a fost foarte supărat”.

...despre cel mai greu adversar: „Când am jucat la Dinamo cu Benfica nu pot să-l uit pe Poborsky. Când treceai de el, era iar în fața ta. Avea o viteză incredibilă”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează