FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

VIDEO Rădoi, dezvăluiri din vestiar » Cât adevăr ar fi în legendele cu Claudiu Răducanu: "Avea o intuiție spațială" + Cel mai scump cadou primit în carieră

Articol de , - Publicat marti, 14 august 2018 16:25

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor publică azi a doua parte a interviului cu Mirel Rădoi. Fostul jucător de la Steaua a vorbit și despre fostul său coleg, Claudiu Răducanu, devenit celebru pentru "perlele" sale, și a dezvăluit ce cadou uimitor a primit.

Iată fragmentul respectiv din interviu: 

 - Ai prins și momente amuzante în cabină cu Claudiu Răducanu, nu?
-
Multe episoade sunt exagerate sau inventate! De exemplu, eu n-am auzit niciodată chestiile cu bloc-notes-ul și cu iahtul. În schimb, vă spun sincer că, dintre toți atacanții alături de care am evoluat, el avea cea mai dezvoltată intuiție spațială. Simțea senzațional zonele libere. Lumea se mira că se lipește la gol, că vin mingile exact la el, dar nu era vorba de noroc. Știa să se demarce foarte bine. Asta e o calitate tot mai rară în ziua de azi.

Cadoul-wow primit după cucerirea Cupei Prințului

Rădoi dezvăluie care a fost cel mai surprinzător cadou primit din partea șeicilor în perioada petrecută în zona arabă: "Nu ajunsesem demult la Al Hilal, am câștigat Cupa Prințului, iar la antrenamentul de recuperare efectuat după cucerirea trofeului m-am pomenit că vine un tip și-mi dă cheile unei mașini.

Nu-l cunoșteam. «Păi, am mașină de la club!», i-am zis. «Nu, nu, e un dar special pentru tine!», mi-a răspuns. Era un Mercedes ML 63 MG, care de-abia apăruse pe piață. Am rămas cu gura căscată!".

Citește AICI interviul complet cu Mirel Rădoi"Mă gândesc deseori cum ar fi arătat un cuplu Chivu - Rădoi la Inter" » De ce nu regretă transferul în țările arabe, cum l-au impresionat Chivu și Guardiola și ce a discutat cu Mourinho 

Vezi și: Rădoi povestește: ”Am înlemnit! M-am rugat ore în șir să ajung oriunde, numai la Dinamo nu!" » Cum a fost "botezul" la Steaua: "Mi-a dat-o direct"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
zakh
zakh  •  14 August 2018, 17:40
Postat de zakh pe 14 August 2018, 17:35

Claudiu Raducanu il bate la iq pe celebrul locatar din ghiveci tibilache iq30

Scuze, iq 33..! Ti-am "furat" 3 puncte din greseala, tibilache HAHAHAAHAHAHAHA

zakh
zakh  •  14 August 2018, 17:35

Claudiu Raducanu il bate la iq pe celebrul locatar din ghiveci tibilache iq30

zakh
zakh  •  14 August 2018, 17:22
Postat de kwd2018 pe 14 August 2018, 17:18

ba...la voi idol e marian rada ala, care zici ca a dezertat din familia adams. Sau era. ca ati dat faliment si ati disparut

Marian Rada e Lurch

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close