FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID 0-1

VIDEO Rapid, cu un picior în prima ligă după victoria care retrogradează Ceahlăul, 1-0

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 22:27

Rapid a învins Ceahlăul la Piatra Neamţ, scor 1-0, gol Edu Oriol, după un meci în care formaţia lui Cristiano Bergodi a controlat în totalitate partida.

Rapid a fost echipa care a avut posesia şi ratările în primele 10 minute. Benson a fost mereu în mijlocul evenimentelor. Giuleşteanul a încercat prima dată să-l găsească cu o pasă lungă pe Edu Oriol, însă Gheorghiu a intervenit la timp şi a îndepărtat pericolul.

Apoi, Meulens i-a trimis o pasă bună lui Benson, însă acesta din urmă n-a reuşit să aşeze mingea de la marginea careului de 16 metri. După care aceiaşi doi jucători mai combină o dată, dar Milos Markovici intervine îi fură balonul lui Benson.

Atacantul alb-vişiniilor s-a accidentat însă în minutul 11, iar Cristiano Bergodi a fost nevoit să-l schimbe cu Cerlincă. Acesta din urmă n-a jucat prea mult, la pauză fiind înlocuit cu Daniel Niculae.

Golul a venit în minutul 55, din gheata lui Edu Oriol. Spaniolul a deschis scorul cu un şut superb de la 20 de metri, care s-a dus direct în vinclu.

După această etapă, Rapid urcă pînă pe locul 13, cu 33 de puncte, fiind pe prima poziţie retrogradabilă şi la o lungime în spatele lui Gaz Metan, formaţie care se salvează în acest moment. Ceahlăul este cea de-a doua echipă retrogradată din punct de vedere matematic, avînd doar 24 de puncte, după Oţelul.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a meciului

Vezi VIDEO cu golul lui Edu Oriol

 

Echipele de start:

Ceahlăul: Calancea, Markovici, Buden, Sobrau, Kneif - Achim, Tăbăcariu - Gheorghiu, Sialmas, Ştefănescu - Rodrigues
Rezerve: Jovici, Gorea, Nagy, Mateciuc, Margină, Caruţă, Drăghiceanu

Rapid: Buchta - Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol - Gecov, Garai - Meulens, Kikas, E. Oriol - Benson
Rezerve: Drăghia, A. Dan, Cerlincă, Ricardo Alves, Rui Miguel, N. Vasile, D. Niculae

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (293)
1652947294942289
Manuel Marulanda  •  12 Mai 2015, 12:27
Postat de adriann_ pe 12 Mai 2015, 00:26

Exact la asta ma refer si eu. Iar aceasta propaganda a fost intretinuta cu bani negri de Becali vreme de peste un deceniu.

O mica corectura: propaganda si spalarea pe creier nu functioneaza doar de un deceniu pe banii lu' jiji. Dupa performanta "fabuloasa" din '86 ( vejle, honved, kuusysi, numai echipe trasnet ) la cinematografe, la jurnalul de dinaintea filmului nu vedeai altceva decat "istorica seara de la Sevilla"... Si asta ani si ani de zile, dupa ce si inainte de '86, in mass-media comunista (atata cata era) numai despre clone se vorbea. Pai si-atunci, cum sa nu apara generatii intregi de robotzei care au impresia ca fotbalul romanesc incepe si se termina cu tska bucuresti...

dreak
dreak  •  12 Mai 2015, 09:00
Postat de unico_biancorossi pe 12 Mai 2015, 01:31

felicitari. inca 7 p si scapati sigur. 7 din 9 posibile. daca dinamo bate mediasul, mai aveti nevoie de 7 p. pot fi de ajuns si mai putine, daca medias mai face un egal si pierde cu dinamo.

Teoretic avem program mai usor decat Medias. Dar, avand in vedere "surprizele" din ultimele etape, nimic nu pare sa mai faca parte din normalitate, asa ca lupta ramane deschisa. Si, mai ales, nu pot ignora "resursele" Gazului (componenta in staff a lui Horoba, om cu multe prietenii printre oamenii de fotbal, precum si resursele financiare superioare, dupa parerea mea).

qwerty007
qwerty007  •  12 Mai 2015, 04:43
Postat de unico_biancorossi pe 12 Mai 2015, 01:46

..)) este normal. *** !..), au treaba cu agricultura de mantuiala, etc, pe cand footballul e doar un prilej de barfa pe santul comunal. intrucat nu se pricep la nimic, deci nici la football, dar cum toti sateanul a auzit de ispravile lui nea Gigi Romancieru', zis si ***, evident ca tot ruralul tine cu fc sb.)

Bine,satenii nu au o cultura prea mare dar nici nu e frumos sa fie jigniti. Cei de la oras ar muri de foame daca nu ar fi ei ! Fiecare are rostul lui !

Vezi toate comentariile (293)
Comentează