FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ACS POLI 2-2

VIDEO Reinventați » Pandurii nu capotează, Antal a renăscut: egal spectaculos cu Timișoara, 2-2

Antal e la primele goluri în tricoul gorjenilor în acest sezon, în 10 apariții
Antal e la primele goluri în tricoul gorjenilor în acest sezon, în 10 apariții

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 00:00

Pandurii nu capotează, Antal a renăscut. Timișoara s-a văzut nevoită a se mulțumi doar cu un punct. Oricum e primul, oficial, în acest sezon, după ce s-au recuperat cele 14 de penalizare.

Liviu Antal a adus aminte aseară de golgeterul ediției 2013/2014. Fotbalistul de 27 de ani a cam făcut de toate aseară. A înscris două goluri superbe, ambele cu capul, din poziție de vârf împins, reintroducând în meci o formație ce tremură pentru viitorul ei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Două reușite aproape identice, spectaculoase, după centrările unor tineri ce vor să profite de sărăcia Pandurilor pentru a-și afirma propria identitate.

Trocan, mai eficient în dreapta decât în stânga, unde a fost depășit la deschiderea scorului, și Hlistei i-au dat șansa lui Antal să se reafirme. Doar că fostul campion cu Oțelul Galați din 2011 a răsturnat apoi o bună parte din ceea ce a realizat în atac, provocând aiurea un penalty, pe care Doman l-a executat elegant, dar și cu emoții.

Respiră!

Partida cu o asistență jenantă, dacă au fost 50 de oameni în tribune, a fost foarte vie. Ocazii au existat la ambele porți, iar bănățenii au arătat încă o dată că refuză să capoteze în ciuda megadepunctării cu care au început sezonul.

Bărbuț nu doar că a centrat pentru reușita lui Popovici (16), dar, alături de Doman, a pus presiune pe gorjenii din exil. Popovici ar mai fi putut marca încă o dată, iar Cânu a fost aproape de a înscrie în ambele porți!

Nici oltenii nu s-au lăsat mai prejos. Printre dezertări și frica zilei de mâine, trupa lui Grig se reinventează cumva. Antrenorul aruncă în luptă necunoscuți ce vor să demonstreze ceva, iar cei cu experiență rămași chiar au chef de fotbal.

Sânmărtean a avut câteva faze în care a impresionat, doar reacția lui Straton oprindu-l pe fostul magician al naționalei. Portarul Timișoarei a salvat punctul la ultima fază, blocându-l și pe Voiculeț. 

"Suntem conștienți că e greu să ne salvăm de la retrogradare, dar mai sperăm. Culmea, de-abia am făcut primul punct în campionat!"
Alexandru Popovici, atacant ACS Poli

"Haideți să nu neglijăm Pandurii, echipa noastră a scos un rezultat foarte bun. Meritam chiar victoria"
Cătălin Straton, portar ACS Poli

"Trecem printr-o perioadă neagră, bine că n-am pierdut. Nu e normal să se întârzie salariile atât de mult, până la urmă, cine acceptă, bine, cine nu, nu!"
Liviu Antal, atacant Pandurii

"Meritam victoria, păcat că n-am obținut-o. Noi încercăm să jucăm fotbal de calitate, e tot ceea ce mă interesează acum"
Cătălin Hlistei, mijlocaș Pandurii

"Bine că am încropit o echipă, un mix între jucători cu experiență cu cei aduși de la formația secundă din liga a treia. Oricum, e șansa celor tineri și foarte tineri. Dacă nu aveam probleme, prindeam play-off-ul"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

pandurii acs poli 2 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează