FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Remiză în duelul străinilor » Petrolul a scăpat printre degete o victorie la îndemînă cu CFR, 1-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 19:55

 

Petrolul a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, deşi a controlat perfect aproape toată partida

CFR-ul n-a mişcat în prima parte a meciului în care s-au întîlnit echipele cu cei mai mulţi străini din România. Bornescu era însă gata să le facă un cadou încă din minutul 6. Portarul gazdelor a vrut să respingă cu capul o minge la marginea careului, a fost depăşit de aceasta, dar a reuşit să ajungă în faţa porţii înaintea lui Kapetanos şi să respingă.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Petrolul a preluat frîiele, iar Hoban a trecut pe lîgnă un eurogol. Şut din voleu de la 20 de metri respins cu greu de Felgueiras. Între timp, Bokila şi Rada se hîrjoneau în careul "feroviarilor", fiind avertizaţi pînă la urmă de "centralul" partidei. Geraldo l-a pus din nou la test pe Felgueiras în minutul 25, reluînd periculos cu capul din 6 metri, dar fiind nevoit să se mulţumească doar cu un corner.

Gol după 13 meciuri
După pauză, Cosmin Contra a mizat din nou pe Hamza, iar tunisianul a reuşit să îl răsplătească în minutul 60. Vîrful african a reluat în plasă din 6 metri o centrare pe jos a lui Alcenat, fază la care Felgueiras a avut o ieşire hazardată.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Petrolul a tras frîna de mînă şi a încercat să conserve rezultatul în faţa unui adversar aflat în corzi. Mare greşeală! Ardelenii au trecut imediat la controlul partidei şi puteau egala în minutul 72. Manasse a sărit pe sub minge, Kapetanos a recuperat şi a fost faultat în careu de Guillherme. Arbitrul n-a acordat nimic, grecul s-a ridicat rapid, dar şutul său a trecut la o palmă de bară.

Weldon a dat însă lovitura patru minute mai tîrziu, cînd l-a învins pe Bornescu din apropiere cu un şut din întoarcere. Ploieştenii s-au pierdut după egalare, dar au reuşit să reziste în faţa atacurilor lui CFR, ratînd însă o victorie pe care o aveau la îndemînă.

Echipe de start:

Petrolul: Bornescu - Alcenat, Manasse, Geraldo, Guillherme - Hoban, Marinescu - Sauvadet, Cristescu, Grozav - Bokila
Rezerve: Povilas, Mustivar, Neag, Boudjemaa, Hamza, Morar, Mojica;

CFR: Felgueiras - Panin, Piccolo, Rada, Sepsi - Obiora, Mureşan - Hora, Rui Pedro, Deac - Kapetanos
Rezerve: Stăncioiu, Maftei, Maah, Buş, Weldon, Muniru, Nuno Diogo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (97)
cfrclujole
cfrclujole  •  02 Aprilie 2013, 00:38
Postat de audi66 pe 01 Aprilie 2013, 20:48

Bozgorica, cine a continuat faza si a finalizat cu sut la poarta? Ciocul mic si joc de glezne daca nu cunosti regulamentul.

Oaie "isteata", poate nu cunosti tu regulamentul! Asta daca stii citi!

audi66
audi66  •  01 Aprilie 2013, 20:48
Postat de cfrclujole pe 31 Martie 2013, 23:54

Lasand la o parte faptul ca vorbesti singur, ce zici de 11m la Kapertanos? Oare se termina 1-2 sau nu?

Bozgorica, cine a continuat faza si a finalizat cu sut la poarta? Ciocul mic si joc de glezne daca nu cunosti regulamentul.

mandpv964
mandpv964  •  01 Aprilie 2013, 14:40
Postat de romanescu pe 31 Martie 2013, 21:49

Tu , daca ...crezi ca eu fac " greseli " in exprimare ; te inseli ! Stiu ce sunt evreii, armenii , dar i-am uitat pe "albaneji " ..., bulgaroi (care sunt tot turcmeni ) , iar tu....nu-ti mai pune semne ale unei echipe germane , ca voi, valachii nu prea sunteti cosiderati europeni in Germania . De fapt , ce cauti acolo ?? Stai acasa , la tine si apara-ti tara ... ipocritule ....

Tu nu faci greseli de exprimare.Esti in totalitate o greseala.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează