FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - PETROLUL 1-1

VIDEO Remiză pentru rivale » Petrolul se îndepărtează de locul 1: doar un egal cu Pandurii, 1-1

Mihai Roman a punctat din nou pentru Pandurii, punîndu-i mari probleme lui Alcenat în prima repriză
Mihai Roman a punctat din nou pentru Pandurii, punîndu-i mari probleme lui Alcenat în prima repriză

Articol de - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 23:37

”Găzarii” au început aseară meciul, practic, de la 0-1, dar n-au obţinut decît un punct şi acela cu emoţii. Urmează o adevărată finală a toamnei, Petrolul - Steaua.

Petrolul nu avea voie aseară, la închiderea etapei, să facă paşi greşiţi în lupta pentru titlu. Chiar dacă Răzvan Lucescu spune că echipa sa nu trage la campionat, adevărul e altul la Ploieşti. "Găzarii" vor să termine campionatul pe locul 1, nimeni nu ia în calcul altceva. Doar că pandurii lui Grig le-au cam dat planurile peste cap, în startul partidei, amintindu-le "lupilor" de eşecul cu CFR Cluj, din precedenta rundă.

Atenţi pe respingeri
Mihai Roman (3) a avut incisivitatea unui vîrf autentic şi nu l-a iertat pe Cobrea. Răduţ, care poate fi trecut coautor la reuşita colegului său, ar fi putut să-i bage în şedinţă la pauză pe ploieşteni, dar şutul-bombă al său, din minutul 40, de pe la 30 de metri, a trecut foarte aproape de vinclu. Şi cum ceea ce nu te învinge te face mai puternic, De Lucas (43) a profitat de o deviere fericită, a trimis mingea pe lîngă somnoroşii apărători adverşi, iar balonul s-a dus conştiincios în poartă, după ce-a lovit bara.

Fotbalişti ce ştiu cu mingea
Meci viu, cu Buleică şi cu Răduţ punînd umărul şi mintea la jocul ofensiv al gorjenilor, cu Mutu alimentînd atacul cu pase utile. Gerson (54) a avut o reluare de fundaş, din cîţiva metri, cu poarta goală, cu scuza totuşi că se afla în unghi. De Lucas (66), avînd drept aliat terenul ud, l-a surprins pe Stanca, însă mingea respinsă greşit de acesta a ieşit în corner.

Deşi au tot căutat victoria, dar ambele formaţii au fost obligate să se mulţumească doar cu cîte un punct. Pentru Petrolul un nou pas greşit, după eliminarea din Europa League şi înfrîngerea cu CFR, înseamnă un mic început de criză galben-albastră.

"N-am o explicaţie pentru jocul mai timorat din prima parte, nu pricep de ce sîntem atît de reţinuţi în primele 45 de minute. Pandurii a început bine, agresiv, a fost un meci aspru, intens" (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

"O victorie la Tîrgu Jiu ar fi însemnat enorm, un eşec ar fi creat o presiune suplimentară. Am luat un punct pe un stadion unde e greu să cîştigi. Am luat un punct care nu ne face nici fericiţi, dar nici supăraţi" (Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul)

"Am reacţionat bine după ce-am primit gol în startul meciului. Ne-ar fi trebuit mai mult noroc, ca să reuşim pe contraatac. Ne-au lipsit Teixeira, Albin, Geraldo. Vom încerca să cîştigăm cu Steaua ca să rămînem în lupta pentru titlu" (Pablo de Lucas, mijlocaş Petrolul)

"Nimeni n-a tras de remiză, fiecare a vrut să cîştige. Pînă la urmă, a fost un egal echitabil. Sînt cît de cît mulţumit de atitudinea băieţilor mei. E o presiune în plus că nu cîştigăm pe teren propriu, se vede crispare" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

634049-pandurii-petrolul-1-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
radianu
radianu  •  16 Septembrie 2014, 13:27

lucescule! Scapa din lot de golanul drogat! Aseara merita cel putin cartonas galben! Inafara de fite si discutii cu arbitrul ce a facut mutu pe teren?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Septembrie 2014, 10:31

Petrolul nu avea voie aseară, la închiderea etapei, să facă paşi greşiţi în lupta pentru titlu. Chiar dacă Răzvan Lucescu spune că echipa sa nu trage la campionat, adevărul e altul la Ploieşti. _ pe surse. stim. probabil ca multi sustinatori ai prahovenilor si-ar dori un titlu, dupa zeci si zeci de ani, mai ales ca echipa din judetul prahova este pe val dupa aproape o jumatate de secol, profitand din plin de banii publici, si nutreste sperante la un nou titlu dupa o pauza uriasa, dar nu cred ca sunt asa multi fani care nu admit necastigarea titlului.

utraian
utraian  •  16 Septembrie 2014, 09:47

ce campionat avem... 9 meciuri 7 victorii ale gazdelor + 2 remize. Pana si ultimii copaci la pariuri ar castiga

Vezi toate comentariile (3)
Comentează