FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - BISTRIŢA 2-1

VIDEO Respiră! » Iaşiul a învins Bistriţa cu 2-1 şi speră să rămînă în Liga 1

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 aprilie 2013 22:36

Iaşiul a condus, a fost egalat şi a revenit în joc în inferioritate numerică, rezistînd în ultimele minute în numai 8 jucători de cîmp. Moldovenii nu cedează în lupta pentru supravieţuire


Ajuns la limita disperării după ce echipa sa a obţinut doar un punct în 2013, Liviu Ciobotariu a spus înainte de joc că îşi doreşte să cîştige din penalty sau graţie unui autogol. Elevii săi chiar au crezut că aceasta este reţeta succesului şi au jucat la întîmplare, aşteptînd numai greşeala adversarului. Drept urmare, au trecut 41 de minute pînă la apariţia primei ocazii a gazdelor, care a fost concretizată de Pătulea: 1-0!

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Bistriţa, care a irosit o mare oportunitate prin Antonache (20), a egalat în minutul 59, însă nu a ştiut să profite de eliminarea lui Tincu. La un minut de la intrarea pe teren, Onofraş (70) a înscris simplu şi a semnat prima victorie a lui CSMS Iaşi în acest an. Moldovenii au rezistat eroic pe final, în 8 oameni de cîmp, smulgînd o victorie ce poate fi echivalentă cu supravieţuirea în Liga 1.

"Au muncit enorm băieţii, dar lipsa de experienţă şi-a spus cuvîntul. Iaşiul nu a fost cu nimic peste noi, meritam un egal"
Nicolae Manea, antrenor Bistriţa

565869-caseta.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alexxmr
alexxmr  •  02 Aprilie 2013, 11:32

Mi`ar placea sa pice Concordia in locul Iasului , cei din Iasi aduc si lume cat de cat la stadion , si joaca un fotbal mai placut decat al celor de la concordia . Succes mai departe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează