FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR 1-1

VIDEO S-a întors norocul! » Viitorul a fost egalată în primul minut de prelungire de CFR, după ce a condus cu 1-0

Benzar (în albastru) a centrat la golul marcat de Larie
Benzar (în albastru) a centrat la golul marcat de Larie

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 23:41

După ce Viitorul a bătut-o pe Dinamo în "Groapă" în ultimele minute de joc, acum s-a întors roata şi puştii lui Hagi au fost egalaţi în ultimele minute.

Prima repriză a arătat un joc slab, adormit, cu două tabere clare de jucători. Pe de o parte, cea a Viitorului, cu tineri agitaţi, dar ineficienţi, şi de partea cealaltă, cea a clujenilor, cu jucători experimentaţi, dar blazaţi, care dau sentimentul de lehamite.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După pauză, ambele echipe au fost mai vioaie. În minutul 72, Viitorul a beneficiat de o lovitură liberă de la 30 de metri, executată bine de Benzar pentru Larie, care a pus simplu capul, din 6 metri, pentru 1-0, la prima ocazie adevărată a Viitorului. Fericirea nu a durat prea mult.

În primul minut de prelungire din cele 3 arătate de arbitru, Maftei a hotărît să-i şteargă zîmbetul "Regelui" de pe chip şi a egalat cu latul din 4 metri.

"După cum am jucat, eu zic că meritam să cîştigăm. Ei au avut o singură fază fixă şi au dat gol, noi am avut cinci sau şase ocazii. Aşa e fotbalul!" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)

607377-viitorul-u-cluj-1-1.jpg

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
makedon
makedon  •  02 Martie 2014, 20:50

Parca Miruta a vrut 13 puncte in 5 etape. Acum mai are 3 meciuri si daca castiga toate (imposibil de cum au jucat pana acuma) tot 11 face:)

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Martie 2014, 22:23

Mereu *tanarul* Maftei.

makedon
makedon  •  01 Martie 2014, 16:01

Ce 6 ocazii a vazut Maruta asta, asa meci slab de mult nu am vazut, si in curtea scolii se preda fotbalul mai frumos, conditia terenului in mod normal nu ar trebui sa fie o scuza, deci si antrenorul e vinovat pentru in felul care s-au jucat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează