LIGA 1  ·  CORONA - FC BOTOŞANI 1-2

VIDEO Salvaţi de veterani » FC Botoşani nu s-a tăiat după eşecul cu Steaua şi a învins Corona cu 2-1

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2013 23:49

Trupa lui Popovici a revenit de la 0-1, graţie unor evoluţii excelente ale experimentaţilor Croitoru şi Hadnagy, ambii ajunşi la 33 de ani


Evoluţiile constante ale botoşănenilor deja nu mai sînt o surpriză, iar în deplasarea de la Braşov au surprins încă o dată plăcut. Condusă graţie unui gol de la marginea careului a lui Miranda, echipa lui Popovici a dovedit forţă şi caracter, reuşind să revină. Nu s-a pierdut cu firea şi, uşor-uşor, pasă cu pasă, a început să lege jocul şi să-şi creeze ocazii. Cu răbdare, şi cu mijlocaşul Croitoru în zi mare, moldovenii au reuşit să egaleze fix cînd e mai bine: înainte de pauză. Croitoru a centrat de pe partea dreaptă şi Hadnagy, poziţionat perfect, a împins mingea în plasă.

Click aici pentru VIDEO!

Vaşvari şi ai lui i-au simţit slabi pe cei de la Corona, care n-au reuşit decît un punct în nouă etape, şi au mai lovit o dată. Marcatorul? Tot Hadnagy. Tot din gura porţii: 1-2!
Corona s-a trezit de-abia după ce s-a văzut condusă, a forţat o egalare în ultimele minute, însă cel mai aproape a fost la şutul lui Chirciu, din prelungiri, puţin peste poarta lui Curileac. Cu cele trei puncte smulse sub Tîmpa, Botoşaniul se instalează pe locul doi cel puţin pînă mîine, cînd poate fi depăşit de Astra sau Petrolul.


"Încă mai sper în salvarea de la retrogradare. Vom face o analiză, să vedem ce putem remedia. Poate unii jucători cîştigă prea mult"
Ionel Gane, antrenor Corona

589067-caseta-corona.jpgOrdinul dat de Nicolae Ceaușescu la cutremurul din 4 martie 1977. S-a întâmplat după ce a parcurs pe jos mai multe bulevarde
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1