FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - FC BOTOŞANI 1-2

VIDEO Salvaţi de veterani » FC Botoşani nu s-a tăiat după eşecul cu Steaua şi a învins Corona cu 2-1

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2013 23:49

Trupa lui Popovici a revenit de la 0-1, graţie unor evoluţii excelente ale experimentaţilor Croitoru şi Hadnagy, ambii ajunşi la 33 de ani


Evoluţiile constante ale botoşănenilor deja nu mai sînt o surpriză, iar în deplasarea de la Braşov au surprins încă o dată plăcut. Condusă graţie unui gol de la marginea careului a lui Miranda, echipa lui Popovici a dovedit forţă şi caracter, reuşind să revină. Nu s-a pierdut cu firea şi, uşor-uşor, pasă cu pasă, a început să lege jocul şi să-şi creeze ocazii. Cu răbdare, şi cu mijlocaşul Croitoru în zi mare, moldovenii au reuşit să egaleze fix cînd e mai bine: înainte de pauză. Croitoru a centrat de pe partea dreaptă şi Hadnagy, poziţionat perfect, a împins mingea în plasă.

Click aici pentru VIDEO!

Vaşvari şi ai lui i-au simţit slabi pe cei de la Corona, care n-au reuşit decît un punct în nouă etape, şi au mai lovit o dată. Marcatorul? Tot Hadnagy. Tot din gura porţii: 1-2!
Corona s-a trezit de-abia după ce s-a văzut condusă, a forţat o egalare în ultimele minute, însă cel mai aproape a fost la şutul lui Chirciu, din prelungiri, puţin peste poarta lui Curileac. Cu cele trei puncte smulse sub Tîmpa, Botoşaniul se instalează pe locul doi cel puţin pînă mîine, cînd poate fi depăşit de Astra sau Petrolul.


"Încă mai sper în salvarea de la retrogradare. Vom face o analiză, să vedem ce putem remedia. Poate unii jucători cîştigă prea mult"
Ionel Gane, antrenor Corona

589067-caseta-corona.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează