FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - OŢELUL 1-4

VIDEO Samba d'Oţelul! » Gălăţenii au făcut scor cu Vasluiul şi sînt aproape salvaţi de la retrogradare, scor 4-1

Henrique, 27 de ani, a marcat în acest campionat 7 goluri, iar ieri a reuşit a doua
Henrique, 27 de ani, a marcat în acest campionat 7 goluri, iar ieri a reuşit a doua "dublă"

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 12 mai 2014 00:07

Gălăţenii au defilat şi au făcut spectacol graţie celor doi brazilieni din primul "11", Henrique şi Marquinhos reuşind fiecare cîte o "dublă".

Vaslui nu are licenţă pentru sezonul viitor, dar nici chef pentru a mai juca serios acest final de campionat. Ieri a făcut cadou 3 puncte vitale unei echipe care venise în Moldova disperată după aer de Liga 1. Oţelul a dat peste un adversar în care Buziuc, Mareş, Popovici şi Enescu, care au fost titulari, probabil au împreună anii lui Temwanjera.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

S-a întîmplat ce trebuia să se întîmple după numai 63 de secunde. Henrique a rămas singur în banda dreaptă, a încercat şi a reuşit o execuţie fabuloasă: lob în cros peste un Straton care n-ar trebui să mai primească licenţă de portar. Peste 9 minute meciul practic s-a terminat: acelaşi Henrique a marcat după o pasă la limita ofsaidului a lui Zaharia.

De aici a fost ca la circ, cu gazdele pe post de clovni. Brazilienii Oţelului şi-au văzut de fotbal şi cuplul Henrique-Marquinhos a continuat să producă goluri. Mai întîi, după o fază plecată de la Giurgiu, Henrique a bifat un assist perfect, iar celălalt brazilian a marcat simplu din careu. Apoi, Marquinhos a scos un penalty pe care tot el l-a bătut cu siguranţă. Între timp, Antal marcase şi el cu o execuţie de mare fotbalist, anulată în repriza secundă, cînd a ratat ca un amator un penalty: a bătut scăriţă, dar mingea s-a dus peste poartă.

1-4 final şi Oţelul primeşte un mare favor în lupta pentru a rămîne în Liga 1. Urmează "derby-ul" cu Viitorul şi apoi, în ultima etapă, o altă partidă care ar putea fi ciudată, pe Arena Naţională cu Steaua, echipă care peste doar 3 zile va avea de jucat finala Cupei României.

16 dintre cele 37 de goluri marcate de Oţelul în actualul campionat au fost marcate de cuplul Marquinhos - Henrique

616636-vaslui-otelul-1-4.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
haxor
haxor  •  15 Mai 2014, 19:38
Postat de ortega pe 12 Mai 2014, 10:01

Uite-i și pe sfinții ligii întâi ... Hoțelul Galați ... După ce ați FURAT un titlu Timișoarei , după ce scăpați cum scăpați de la retrogradare , tot prin FURT , mai aveți tupeul să comentați ... Moldoveni proști ... să-mi fie scuzat pleonasmul ...

au ajuns si bahlitele astea sa-i faca pe altii prosti, rasa de doi bani! Ty, vor sa-i dea afara pe romani din tara lor si-i trateaza de prosti, unde a ajuns si tara asta. ;-)))))))))))))

haxor
haxor  •  15 Mai 2014, 19:31
Postat de ygns pe 12 Mai 2014, 10:55

"a făcut cadou [...] unei echipe care venise în Moldova". Cred serios ca va trebuie o harta administrativa a tarii. Candva prin tur, la Ceahlaul-Otelul, mai era o fraza de genul "moldovenii sunt cotati ca favoriti" (sau ceva asemanator). Eu credeam ca judetele tarii se invata in primara la geografie.

NU baga in seama, astia sunt ziaristii de K à K à T din Romania, OGLINDA sparta a tarii, care a distrus generatii intregi cu incultura lor, manelizarea si prosteala barfitoare ce o servesc zilnic in ziarele astea. In Romania nu exista ziar de sport, politic, moda, etc...exista doar ziare de scandal, mincinoase si care duc in eroare poporul roman si-l transforma in milioane de Jiji Becali!!!

ortega
ortega  •  12 Mai 2014, 11:54
Postat de ertyuiop pe 12 Mai 2014, 09:38

Sa vezi ce samba am face cu voi daca ne-am intalni....voi insa sunteti cu gandul la Clinceni!

Cred că de-aia l-ați luat pe ascuțitul ăla de Lovin , că ne vom întâlni ... Dar Zippo nu mai arbitrează , iar cu Dima nu cred că vă simțiți chiar confortabil ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează