FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - PANDURII 3-1

VIDEO Samba de Chiajna » Rocha şi Paulinho au făcut show în meciul cu Pandurii, scor 3-1

Rocha a încheiat sezonul cu o nouă evoluţie perfectă
Rocha a încheiat sezonul cu o nouă evoluţie perfectă

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 23:09

Ilfovenii s-au impus cu 3-1 după o evoluţie încîntătoare a brazilienilor Paulinho şi Rocha.

Pe un teren îmbibat de apă şi cu două echipe fără obiectiv, fotbalul nu a avut cu ce se lăuda în prima parte a partidei. Primul moment important l-a avut în centrul atenţiei pe Lahchev, care a trimis prea tare o pasă spre portarul Niţă, acesta din urmă scoţînd in extremis de pe linia porţii (11).

Un sfert de oră mai tîrziu, ilfovenii au cerut penalty la un şut al aceluiaşi Lahchev respins de Viera, însă arbitrul nu a acordat nimic (26). Golul plutea în aer şi a venit: Filip s-a înălţat pe 6 metri şi a trimis în poartă după o centrare din corner, de pe partea stîngă (35).

Partea a doua a fost mult mai bună. Maxim a egalat, cu un şut printre picioarele lui Krumov (57) şi tot atacantul gorjenilor a ratat o ocazie de singur cu Niţă, un minut mai tîrziu. Voiculeţ a fost eliminat după ce l-a lovit pe Krumov cu cotul (60). Greşeala i-a costat pe băieţii lui Grigoraş, iar Paulinho şi Rocha i-au penalizat pe gorjeni prin două goluri marcate pe final.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  20 Mai 2012, 15:37

cum se face ca au batut astia de la chiajna aproape tot in retur dar la meciul cu steaua zici ca erau echipa de divizia c??????? o fi steaua foarte buna??

dreamer123
dreamer123  •  20 Mai 2012, 02:11

pariorii lovesc din nou :)))) reghe esti sub orice critica :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează