FOTBAL  »  Superliga  »  ZIUA NAȚIONALĂ

VIDEO Sarmale, fete frumoase, "Pușca și cureaua lată" » Ce i-a impresionat pe străinii lui Dinamo la țara noastră + Mesajul transmis de Ziua Națională

Foto: Captură Facebook
Foto: Captură Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 10:51

Câțiva dintre jucătorii străini care evoluează la Dinamo sunt protagoniștii unui clip inedit, în care urează "La mulți ani!" românilor de Ziua Națională. 

Azer Busuladzici, Harlem Gnohere, Adam Nemec, Maximiliano Oliva și Luca Ceccarelli apar îmbrăcați în articole tradiționale și menționează care sunt lucrurile care i-au impresionat la țara noastră. 

Cei cinci au transmis câte un mesaj în limba maternă, iar mai apoi și în limba română, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Decembrie 2016, 18:12
Postat de ultra_tei pe 01 Decembrie 2016, 12:58

Dinamo, patria noastra!

FOOORZAA DINAMOOO< ALE ! ps - cel mai tare daco-roman ever, harlem edy gnohere !..))

ultra_tei
ultra_tei  •  01 Decembrie 2016, 12:58

Dinamo, patria noastra!

767202023420730
Aurel Marin  •  01 Decembrie 2016, 12:23

Felicitari acestori jucatori! Par mai romani decat ,,romanii'' care apar la tv.cu presa dupa ei!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează