FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - OŢELUL 4-0

VIDEO Schimbări cu cap, goluri cu capul » Pandurii lui Petre Grigoraş au zdrobit Oţelul, 4-0, în repriza a doua

Articol de - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 19:31

Umilinţa s-a conturat în repriza secundă, imediat după două modificări făcute de Grigoraş: loviturile de cap ale lui Roman II şi Matulevicius i-au îngenuncheat pe moldoveni


Gorjenii anunţă spectacol, Oţelul refuză cu desăvîrşire: Roman II trimite rapid peste poartă din 6 metri (2), moment care trage un semnal de alarmă în rîndul moldovenilor şi îi obligă să se închidă pe tot parcursul primei părţi. Zidul din defensivă şi reacţiile excelente ale lui Hotoboc întîrzie umilinţa.

Click aici pentru VIDEO!

Schimbări inspirate
Cadrul cu Grigoraş muşcîndu-şi buza înaintea reluării partidei spune totul: nu trec 10 minute, tehnicianul comandă din tribună două schimbări şi tabela reflectă, în sfîrşit, desfăşurarea jocului din prima repriză. În şase minute, gorjenii înscriu de trei ori, de fiecare dată printr-o lovitură de cap: dubla lui Roman II (58, 62) şi nou-intratul Matulevicius (60) semnează reuşitele. Cel din urmă le mai administrează un şoc în plină atmosferă de resemnare. Atacantul lituanian îl întinde pe Hotoboc cu un şut de la distanţă (82), iar portarul gălăţenilor nu are replică.

Indicaţii de la lojă
Suspendat după partida de la Giurgiu, Petre Grigoraş a urmărit partida din lojă, alături de preşedintele Mihai Prunariu. Tehnicianul a comunicat încă din primele minute prin telefon cu staff-ul aflat pe banca de rezerve şi s-a aprins la toate ratările gorjenilor. Grigoraş va reveni pe bancă peste două etape, în confruntarea cu Tg. Mureş de pe teren propriu.

"A fost un meci catastrofal! Principalul motiv e că jucătorii nu au putut face faţă fizic. Trebuie să ne punem neapărat pe picioare la acest aspect. Noroc că vine o pauză de două săptămîni şi o să putem rezolva problema. Trebuie să alergi 90 de minute, nu doar o repriză"
Tibor Selymes, antrenor Oţelul

"În sfîrşit am reuşit să ne facem jocul şi să aducem prima victorie pe teren propriu. Sînt bucuros că am învins, cu atît mai mult că am reuşit să înscriu de două ori. Vreau să-i dedic victoria domnului Grigoraş, care a trebuit să urmărească meciul din tribune"
Roman II, atacant Pandurii

Revenire tristă
După 13 ani, Florin Cernat a revenit în fotbalul românesc în partida de la Tîrgu-Jiu. Mijlocaşul a fost introdus de Tibor Selymes în ultimul sfert de oră, la scorul de 3-0 pentru gazde. Cernat a îmbrăcat tricoul Oţelului, echipă pentru care debuta în primul eşalon în 1998, însă nu a reuşit să-şi facă simţită prezenţa.

635835-caseta-pandurii.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 19:57

pfoaaaaii.. ce note si-au luat galatenii... numai 3 si 4...))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 19:56
Postat de unico_biancorossi pe 30 Septembrie 2014, 19:56

.da.

ps - terci i-au facut pandurii pe galateni. victorie fara dubii.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 19:56
Postat de solomon_i pe 30 Septembrie 2014, 09:46

Grigoras este un antrenor foarte bun pentru acest nivel. Pandurii in cateva etape va urca spre locurile fruntase.

.da.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează