FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Se reface lotul "Steaua e numai una"? » Torje şi Ropotan au făcut planul revenirii la Dinamo :)

Torje şi Ropotan, pe vremea cînd erau colegi la Dinamo
Torje şi Ropotan, pe vremea cînd erau colegi la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 11:23

În lipsa fondurilor pentru achiziţii, Dinamo încearcă să revitalizeze echipa prin readucerea unor foşti jucători. Gazeta a scris azi despre revenirile lui Mitea şi Ropotan, care speră să-şi relanseze carierele sub comanda lui Ţălnar.

Într-un dialog la Dolce Sport, Gabriel Torje şi Adrian Ropotan au stabilit în glumă să se întoarcă împreună în Ştefan cel Mare.

"Adi, cînd te întorci la Dinamo?", l-a întrebat Torje pe Ropotan.

Acesta a zâmbit şi i-a răspuns lui Torje: "Cînd te întorci şi tu". "Am înţeles, bine, ne întoarcem amîndoi", a glumit mijlocaşul Granadei.

"Steaua e numai una"!

Cei doi jucători au fost protagonişti într-un episod celebru din 2008, cînd evoluau la Dinamo. După o înfrîngere cu FC Braşov, 0-2, Torje, Ropotan, Pulhac şi Lucian Goian au fost filmaţi petrecînd cu muzică şi băutură. Ceea ce a declanşat un mare scandal la vremea respectivă a fost faptul că, la un moment dat, aceştia au început să cînte o manea cu refrenul "Steaua e numai una"!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
dinamir
dinamir  •  10 Ianuarie 2013, 19:45
Postat de razvan.77. pe 10 Ianuarie 2013, 13:29

Homosexualii din Spania au un nou idol în persoana lui Gabi Torje, internaţionalul român al celor de la Granada. Pe forumul unui site dedicat homosexualilor a fost deschis un topic care îl are ca subiect principal pe Torje.

Inca te racaie golul dat de Torje cu capul in Ghencea.E greu de uitat cum cel mai mic jucator de pe teren sa-ti dea gol cu capul.

dinamir
dinamir  •  10 Ianuarie 2013, 19:41
Postat de alpin pe 10 Ianuarie 2013, 15:11

Gluma ca gluma. Dar cat mai e pana se intoarce saritorul in piscina din careu la Dinamo?! Ca rade Spania de el.

Presa din Spania il lauda pe Torje,tu spui ca rade Spania de el.Pe cine sa cred,ziarul Marca sau un frustrat?

biid
biid  •  10 Ianuarie 2013, 17:38

Cand prostului ii spui ca-i destept(,,steaua e numai una"!),chiar trebuie sa creada asta? Da,daca..........chiar este prost.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează