FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FC BOTOȘANI 0-0

VIDEO Secetă » CS U Craiova şi Botoşani au remizat aseară, 0-0, nereuşind să marcheze, deşi ocaziile nu au lipsit

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2015 00:00

Botoşani a început meciul cu CSU mai greu, în ciuda faptului că echipa lui Grozavu avea deja două partide oficiale jucate cu Țkhinvali, în Europa League, şi teoretic trebuia să fie echipa mai "în formă".

Însă Craiova a fost cea care a început mai ofensiv din primele minute, fără mari rezultate, nereuşind să pună prea tare în pericol poarta lui Iliev. Moldovenii şi-au luat repede porţia de energie din deja consacratele ţipete ale lui Leo Grozavu şi au început să fie periculoşi, dominînd chiar finalul primei părți, dirijaţi de căpitanul Croitoru, care a impresionat prin efortul depus la 34 de ani.

Click aici pentru VIDEO!

Portar de naţională

Startul reprizei secunde nu anunţa nici el mai multe, dar, la fel ca în prima parte, cele două combatante s-au trezit din senin. Primii ieşiţi la rampă au fost elevii lui Săndoi, în special prin Bawab, dar acesta a fost ineficient, încercînd prea multe driblinguri. În minutul 64, Nuno Rocha a oferit faza meciului, cînd a primit un balon în centrul careului și a șutat din întoarcere, după o preluare perfectă. Deşi pe execuţia lui Rocha scria clar "gol", portarul Botoşaniului, Iliev, a scos în corner cu un reflex de zile mari, parcă dorind să justifice cele două selecţii pe care le-a bifat la naţionala mare a Bulgariei.

Cifre rotunde

Partida de aseară a fost meciul cu numărul 250 în Liga 1 pentru veteranul din linia de mijloc a Botoşaniului, Marius Croitoru, 34 de ani. Şi antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu, a bifat aseară partida cu numărul 50 pe banca Botoşaniului, fiind cel mai longeviv tehnician dintre cei care activează în acest moment în Liga 1, el venind la Botoşani în ianuarie 2014.

A ieşit în sînge

În minutul 76 al partidei de aseară, fundaşul oltean Acka a fost schimbat cu Kay după ce primul a avut o ciocnire violentă cu colegul său Tîrnăcop. Cei doi s-au lovit cap în cap la un duel aerian, fiind nevoie de intervenţia ambulanţei, pe teren. Acka a cerut schimbare, ieşind de pe teren însîngerat.

"Deşi nu am reuşit-o, cred că meritam victoria pentru că am avut mai multe ocazii decît Botoşani. Şi ei şi-au creat cîteva oportunităţi, dar noi am fost echipa mai bună"
Cristian Bălgrădean, portar CSU Craiova

"Sper să învingem la Dinamo, deşi tot timpul îmi voi aduce aminte cu plăcere de cei patru ani petrecuţi acolo. Acea echipă e însă un subiect închis pentru mine, acum sînt la Craiova şi sînt foarte fericit aici"
Cristian Bălgrădean, portar CSU Craiova

"Sînt mulţumit de punctul obţinut, dar de joc nu, pentru că nu am avut consistenţă, am pierdut pe alocuri controlul şi în repriza secundă CSU chiar ne-a dominat. E foarte dificil să joci în iulie la ora 17 sau 18, dar ce să facem, ne conformăm"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani

"Calificarea în Europa ne-a dat o altă încredere în noi, dar să fim cinstiţi, e diferenţă mare între noi şi Legia Varşovia, plecăm clar cu şansa a doua. Asta nu înseamnă că nu vom face tot ce putem pentru a ne califica"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani

Fază complicată

În minutul 56, oltenii au reclamat un penalty, neacordat de arbitrul partidei, Marcel Bîrsan. Bawab, atacantul lui CSU, a fost busculat în careu de către fundaşul de culoare al Botoşaniului, Browne. Fundaşul a avut o intrare energică, dar a atins balonul cu piciorul drept. Specialistul DolceSport în faze de arbitraj, Dan Lăzărescu, a analizat după meci faza şi a concluzionat că trebuia acordată lovitură de pedeapsă, considerînd că Bawab a fost obstrucţionat de fundaşul moldovenilor.

caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valu4ever
valu4ever  •  13 Iulie 2015, 21:25

ce sa vada lumea la stadion?acelasi joc sub-mediocru din campionatul trecut practicat de doi antrenori depasiti de realitati.

706090376203160
Alina Andrada  •  13 Iulie 2015, 11:55

alo...jesepeu...cand vreodata au fost 4.000 de oameni pe Extensiv si procentual daca-i calculam nu ai cum sa ulii ca ar fi fost mai mult de 3.000 sau v-a scris cronica ***!?Doar ala a vazut ca ei au fost de doua ori mai multi decat *** pe NationalArena!Rasii Romaniei Fake Team psd+frf

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Iulie 2015, 10:43

...nu ne pierdem noi cu firea...ca noi stim ce e iubirea ...cu CSU pana la moarte ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close