FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Şeful lui CFR şochează: "Dacă a rămas fără doi-trei dinţi, nu înseamnă că Milanov a fost mutilat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 22:49

Accidentarea gravă pe care Ricardo Cadu i-a provocat-o lui Milanov luni seară, în timpul meciului FC Vaslui - CFR Cluj 0-0, l-a determinat pe tehnicianul gazdelor să facă acuzaţii extrem de dure la adresa căpitanului ardelenilor:

VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

"Acest nenorocit nu ar mai trebui lăsat pe terenurile de fotbal, el e doar un killer".

Preşedintele celor de la CFR, Iuliu Mureşan, a reacţionat şi el dur după ce a auzit ce a spus "principalul" din Moldova. "Pînă acum doar anumiţi patroni şi conducători vorbeau în aceşti termeni, acum, cu regret, observ că şi un antrenor a început să folosească aceeaşi termeni.

Noi n-am zis nimic cînd în tur Ronny şi Vass au fost accidentaţi grav în Giuleşti şi alea au fost chiar accidentări grave deoarece ei nici acum nu evoluează. Aşa, că a rămas Milanov fără doi-trei dinţi, nu cred că e mai grav decît o ruptură de ligamente şi nici nu va rămîne Milanov mutilat deoarece îşi va pune repede dinţii.

O să vedeţi că în maximum două-trei săptămîni, Milanov va juca din nou, pe cînd jucătorii noşti stau pe bară deja de 6 luni şi la vremea respectivă nu s-a mai scandalizat nimeni", a declarat Mureşan la GSP TV.

Ricardo Cadu a fost judecat ieri de Comisia de Disciplină a LPF, însă cazul a fost amînat pentru săptămîna viitoare. Cum portughezul este recidivist, aflîndu-se la al doilea cartonaş roşu în acest sezon, aproape sigur va încasa o suspendare de minimum 3-4 etape. Cazul va fi judecat joi, 28 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (108)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 Februarie 2013, 19:06

un lucru e clar: cand ataci mingea cu capul atunci cand stii ca n-o mai poti ajunge cu piciorul, atunci o cauti cu lumanarea si ai partea ta de responsabilitate. mergand pe aceasta idee, de ce nu intra jucatorii la tackling cu capul si nu cu piciorul ? ca sa se poata dicta 'joc periculos'

dumitruselena
dumitruselena  •  28 Februarie 2013, 08:45
Postat de varanga53 pe 27 Februarie 2013, 18:26

Acest asa-zis doctor , recte Muresan , nu stie sa faca diferenta dintre un accident de joc si o MUTILARE ! Ceea ce a suferit Milanov se numeste MUTILARE ! In loc sa-si ceara scuze , acesti nemernici numai ca nu incearca sa-l faca victima pe Cadu !

super totisi chiar ce fel de doctor e Muresan?

viorelradu2005
viorelradu2005  •  27 Februarie 2013, 19:06

Nu cumva cacadu s-a accidentat la genunchi cand l-a lovit pe milanov in gura?

Vezi toate comentariile (108)
Comentează