FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - ASTRA 3-2

VIDEO Serie terminată pentru Astra » Golubovici aduce victoria nemţenilor în prelungiri

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 20:11

Ceahlăul a învins astăzi Astra cu 3-2, Golubovici reuşind să aducă victoria în al patrulea minut de prelungiri.

Nemţenii au condus la pauză cu 2-0 după reuşitele lui Golubovici (16) şi Stana (35) şi păreau să scape în învingători. Astra a revenit cu forţe proaspete de la cabine, iar Morais a restabilit egalitatea, marcînd în minutele 60 şi 68.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Giurgiuvenii s-au aruncat în atac şi au fost surprinşi chiar la ultima fază de joc. Stana a centrat perfect în careu, de unde Golubovici a reuşit să-l învingă din nou pe Gavrilaş. Astfel, Astra pierde primul meci după cinci victorii consecutive cu Gigi Mulţescu pe bancă.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Echipele de start:
Ceahlăul: Miron - Moreno, Cazan, Mohamed, Barna - Achim, Monroy, Velici, Golubovici, Stana - Constantinescu
Rezerve: Jovici, Rusu, Bădescu, Onciu, Viţelaru, Lukanovici
Astra: Gavrilaş - Enache, Găman, Yousef, Morais - Tembo, Takayuki, Bădescu, Di Stefano - Fatai, Ivanovski 
Rezerve: D. Moldovan - B. Djemia, Seydou, Nogo, Mureşan, Vădrariu, Amorim

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
fcbm
fcbm  •  02 Octombrie 2012, 00:41

De unde si pana unde vazuse el meciul asta panarama nu stiu....in fine...Idee era ca,comparativ cu un meci al Barcelonei nu a fost un meci spectaculos dar nici foarte slab.In nota campionatului.El probabil era obisnuit c-un "Messi" pe teren.(Sa mai astepte un pic,revine Lucas Garcia).Referitor la numarul de persoanele care au inca simpatii pentru un club pentru ca acolo a jucat un jucator sau altul....sincer nu-l stiu....dar cand o sa-l aflu....sa stii ca esti prima persoana pe care o anunt....Iar referitor la BAC (cred ca de el vb?!?) eu l-am dat pe vremea cand inca se mai invata in Romania....si cand "inca" Oltul nu trecea prin Constanta.Sau Dunarea prin Bucuresti

r3cky
r3cky  •  01 Octombrie 2012, 23:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si daca ar avea pana-n 20 de ani si ar tine cu Barca pt. Messi, care e chestia? Tu tii cu Realul doar pt. ca nu suporti sa vezi ca Barca este cea mai buna? Cati dintre noi nu am ramas cu unele simpatii pentru anumite echipe doar pentru ca acolo a jucat un anume jucator? Ce ne mai place sa facem pe inteligentii... Si la bag promovabilitatea a fost de sub 45%.

hagi_1
hagi_1  •  01 Octombrie 2012, 21:14

Bai fratilor, cine este echipa asta Astra ? In reportaj se vorbeste despre Astra Giurgiu, iar sigla de pe gsp apare ca Astra Ploiesti... Deci cine este Astra ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează